2777
2789
عنوان

حالت تهوع بعد از خوردن غذا

6349 بازدید | 22 پست

اول از همه بگم احتمال بارداریم صفره و اصل مطلب اینه ک چندین روزه هر چی میخورم مخصوصا غذا حالت تهوع میگیرم داغونم کرده این اوضاع  مشکل معده از قدیم داشتم 

حالا سوالم اینه ک ممکنه بخاطر معده ام باشه یا کیسه صفرام پر شده ؟؟ گاهی اوقاتم دهنم تلخه 

اول برو متخصص گوارش عزیزم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش طب سنتی

ممکنه معده ات سرد شده باشه. 

اونا خودشون درمانت میکنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شاید میکروب معذه داری 

اخه برای یک روز دو روز نیست الان چندین روزه قبلا هم اینطوری میشدم ده سال پیش زخم اثنی شعر داشتم و خروجی معده ام زخم بود و تنگ شده بود الان خیلی معده درد میگیرم ولی اینکه همش حالت تهوع دارم خیلی اذیتم میکنه 

برو پیش طب سنتی ممکنه معده ات سرد شده باشه.  اونا خودشون درمانت میکنن.

اره اتفاقا خیلی تو فکرشم هم مشکل زنانه دارم هم کم کاری تیرپئید هم مشکل معده این سرگیجه هم اضافه شده یکبار رفتم گفت طبع بدنت سرده مشکل اینجاست دارو گیاهی نمیتونم بخورم 🥲

هر از گاهی سرم سنگین میشه سرگیجه ام دارم 🤕کلا ۲۶ سالمه و اینهمه درگیرم 🥲

معدت وقتی خم میشی درد میکنه یا معدت یجور اسیدش میره بالا وقتی گاز معدت خالی میشه بوی بد میده اگر اره ب معدت نون اوفتاده اگ اون نبود اب اوفتاده اگر اون دوتام نیس اسید معدتون رفته بالا یک ساعت قبل از غذا قرص دمیترون مصرف کنین ک از هر داروخونه میشه گرفت بدون نسخه 

اخه برای یک روز دو روز نیست الان چندین روزه قبلا هم اینطوری میشدم ده سال پیش زخم اثنی شعر داشتم و خر ...

من چند سال این حالت تهوع رو داشتم .اگه سابقه ی بیماری داری حتما چک کن عزیزم ،این تهوع یه آلارم بدنته که بگه یه مشکلی هست ،و مطمئنا با چند تا دارو حل میشه ،نذاز مزمن بشه

اره اتفاقا خیلی تو فکرشم هم مشکل زنانه دارم هم کم کاری تیرپئید هم مشکل معده این سرگیجه هم اضافه شده ...

شما برو

همه چیو بگو

حتی بگو فلان دارو نمیتونم بخورم

بهتون راه حل و درمان میده

نگران نباش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

معدت وقتی خم میشی درد میکنه یا معدت یجور اسیدش میره بالا وقتی گاز معدت خالی میشه بوی بد میده اگر اره ...

من معده ام مداوم درد میکنه 🥲 و دردش میزنه پشتم بین دو کتفم 

نمی‌دونم علائم کیسه صفرا چیه این مشکل من شاملش میشه یا نه 

من چند سال این حالت تهوع رو داشتم .اگه سابقه ی بیماری داری حتما چک کن عزیزم ،این تهوع یه آلارم بدنته ...

پیش چ دکتری برم ک تشخیص بده ؟؟؟

چند روزه نصفه زبونم انگار سنگین شده کامل حرف نمیزنم گیر میکنم نمی‌دونم این دیگه چیه 😢