2777
2789
عنوان

تولدمه🙁

27 بازدید | 2 پست

وتوبدترین شرایطم. تصادف کردیم درسته چیزیمون نشداماکل بدنم دردمیکنه سختمه بچه بغل کنم.خسارت زیاددیدیم شوهرمم همینحوری مشکل داشت اینم اضافه شدبدترش پسرمم مریض شده بیشتربایدنگران باشم براتولدم پیتزامیخریدن بجاکیک اینجوری دوس داشتم بایه کادوواسه دل خودم.الان دیگه کوفتم انتظارندارم هعععی کلایه حال کثافتیم 😣🙁کسی حواسشم بمن نیست که حتی چقدبیخوابم وکم اوردم توهمه چی.دارم سعیمومیکنم به اوضاع هابرسم وتاوقتی حال بچم خراب میشه ومن انگارحالم بدمیشه سعی میکنم خودموجمع جورکنم به اونم برسم این وسط بدترکلی حرف بارادم شه که عرضه ندارم واسه بچه و....

دپرسم کلانمیدونمم حال خودم چرایجوریه جدای این حرفا.یه درددل بود.

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

عزيزم اول از همه تولدت مبارک باشه 🦋🌱🌱❤️❤️❤️

میدونم شرایط سختی داری خیلییی سخت پارسال مشابه این مشکلات رو داشتم چند ماه درگیر بودیم خیلی سخت بود 

امیدوارم خدا کمکتون کنه و بهترین ها برات رقم بخوره

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

عزيزم اول از همه تولدت مبارک باشه 🦋🌱🌱❤️❤️❤️ میدونم شرایط سختی داری خیلییی سخت پارسال مشابه این م ...

ممنون بابت تبریک ودلگرمیت😊🌹کاش یکی واقعامنودرست میدید😣

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.