2777
2789
عنوان

خواهر ساده ی مهربونم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 30 پست

خب نره خونه پدرومادرت.بره دنبال کار بچشو ببره پیش خودش طلاق بگیره.تنها راهش همینه بعدشم اینکه گفتین برای دخترش طلاق نمیگیره بنظرم اصلا درست نیست چون اون دختر تواین زندگی وقتی خساست پدرش و بی محبتی بین پدرومادرش و میبینه بیشتر اسیب میبینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف تهدید می‌کنه که میکشمت ، با اینکه همو دوست نداشتن بچه دار شدن ، به زور شوهرش دادن چطوری تقصیر خو ...

شوهرش تهدید نکرده 

خانواده خودش تهدیدش کردن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم حدس میزنم خواهرتون لجباز باشه درسته؟

انتقام اینکه به زور شوهرش دادن داره از خودش میگیره. بهش بگو بشین روی کاغذ بنویس چی داری چی نداری، عین آشپزی. حالا با داشته هاش چکار میتونه بکنه.

اول اینکه بهتره توام کمی کمکش کنی، بهش روحیه بده باهم برید یه کاری حرفه ای یاد بگیرید. خیاطی عالیه درآمدشم واقعن بالاس، دوتاتون میتونید هزارتا کار بکنید، یا باهم آرایشگاه بزنید. سرش که گرم باشه کلن شوهره رو یادش میره 

نگران نباش روزهای خوبی در راهه

خب عزیزم چرا به شوهرش گفتی آدم کثیف ؟ وقتی خواارت ۵ سال ۵ سال رابطه نداره اونم بالاخره شوهرش خسته می ...

چون کثیف میدونی چرا بیرون میرن  خواهرم خیلی سفید پوستش سگ میبینه به زنش میگه توهستی مثل توسفید 

عزیزم حدس میزنم خواهرتون لجباز باشه درسته؟ انتقام اینکه به زور شوهرش دادن داره از خودش میگیره. بهش ...

والا من خودم مشکل خودمو دارم  حالا مشکل من به کنار مشکل خواهرم کاش حل بشه خیلی ناراحتم نتونستم بخوابم ازناراحتی

قبل بچه هم گف دوست ندارم اون به زور نگه داشت

یه فیلمی هست به ایم لئا. دختره کم سن سال رو بزور شوهر میدن شوهره هم انقد کتکش میزنه. آخرش چنان عاشق هم میشن که نگو، چون دوتاشون دست از جنگ برداشتن و کوتاه اومدن.

به خواهرت بگو تو که باشوهرت رابطه نداری، فکر کردی چرا طلاقت نمیده؟ شاید واقعن عاشق خواهرت باشه ولی بلد نیست ابراز کنه، شاید رفتار درست رو یاد نگرفته جایی، اونم یه بدبختیه که پدرمادر نداره. بنظرم به خواهرت بگو یه مدت متفاوت رفتار کنه شاید شوعرش درست شد

چه بیشعور 😐

حالا اینا کمشه میشینه توخونه آشپزی خواهرم بخدا ینی غذاهایی میزاره که آدم دستاشو میخوره توعمرش شوهرش فقط فقط عدس نپخته رو تو ماهی تابه تفت میداد مادرشوهرش اونو میخوردن ازوقتی بخواهیم ازدواج کرد به آدمیت دراومد میگه غذاهات بوی گوه میده 

حالا اینا کمشه میشینه توخونه آشپزی خواهرم بخدا ینی غذاهایی میزاره که آدم دستاشو میخوره توعمرش شوهرش ...

خب لجبازی همینه دیگه، هی می پرن به هم دونفر، به هم حرفای زشت میزنن. باید کوتاه بیان وگرنه اوضاع همینه.

به خواهرت بگو دست از لجبازی برداره و سعی کنه برای یکبارم ک سده شوهرشو دوس داشته باشه، شاید درست شد

حالا اینا کمشه میشینه توخونه آشپزی خواهرم بخدا ینی غذاهایی میزاره که آدم دستاشو میخوره توعمرش شوهرش ...

تعجب میکنم یه عده میگن تقصیر خواهرته که دوسش ندارم ، هیچکس همچین کسیو دوست ندارم ایشالله زندگیش بهتر بشه خلاص سه 

یه فیلمی هست به ایم لئا. دختره کم سن سال رو بزور شوهر میدن شوهره هم انقد کتکش میزنه. آخرش چنان عاشق ...

خیلی بهش فرصت داد ن به نظافتش میرسه ون به خونه ون زن وبچه فقط فقط پول جمع کنه باخودش میبره گور 

خب لجبازی همینه دیگه، هی می پرن به هم دونفر، به هم حرفای زشت میزنن. باید کوتاه بیان وگرنه اوضاع همین ...

عزیز جون لجبازی نمیکنه شوهرش چجوری باراومده ازاول اونجوری داره میره خیلی بهش فرصت داد ولی قدر خواهرمو ندونست مثلا توارث خونوادگی شوهرش که میخواستن بدن به برادراش وخواهرش همه بودن حتی اونیکی جاری هاش شوهر خواهرم گفت تلازم نکرده بیای تابرای چی میای دخالت نکن خواهرم ناراحت شد نرفت بعداینکه چن ساعت گذشت رفت دید همه اونجا هستن به غیراز خودش میش همه تحقیرش کرد اون روز پیش خاله هام مثلا میخواست خواهرم تحقیرکننده وپیش  همه شوهرش گفت زن مثل سگه 

خب لجبازی همینه دیگه، هی می پرن به هم دونفر، به هم حرفای زشت میزنن. باید کوتاه بیان وگرنه اوضاع همین ...

عزیزم الان خود شما ازیه چیزی بدت میاد ازاول حتی دوس نداری نگاش کنی به زور بیان بهت بگن باید دوسش داشته باشی مگه میشه الان خواهرم ازاول دوسش نداره مگه به زور چرا اینکارو کردن الان شوهرش میدونه خیلی بهش گفته بیا طلاق بگیریم مشاوره هم رفتن مشاوره به خواهرم گفته شوهرتو خیلی  حیله گر مواظب باش