2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ویرووسه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4910 بازدید | 322 پست
انشاالله ک بالاتر نمیره من بودم ک همون ساعت سه میذاشتم نمیذاشتم دوباره شروع کنه بالا رفتن ک باز پایی ...

چک کردم خوبه خداروشکر

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
نه اون به پسرم کلی دارو داد ی دارو داد بقول خودش واکسن روده بود کپسول بود چندتا هم شربت داد زادیتن ب ...

پسر من ریفلاکسیه ولی دکترش فقط،میگه رعایت کن دارو نمیده

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که الان خنک شده ی نفس راحت کشیدم  خداروشکر پایین ترم اومد  الان ۳۶.۷

خب الحمدالله پس الان دیگه تب نداره ولی فقط یادت باشه فردا و پس فردا حتی اگه تبم نداشت اینارو سروقت بهش بده فقط بروفن رو بجای شش ساعت هشت ساعت بده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

نه با رعایت اصلا خوب نمیشه باید درمان بشه دکتر پسرم گفت اگه درمان نشه یا مشکل لوزه پیدا می‌کنه یا خدای نکرده اسم من کلی بعدش پرس و جو کردم اونایی ک درمان نشده بودن واقعا الان این مشکلارو دارن حتی پسر خودمم کامل کامل خوب نشده ولی تقریبا خیلی خوبه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
شب تا صبح تو خواب به خودش میپیچه یه خواب راحت نداره عوارض ریفلاکس چیه

همین پیچیدن به خودشون توی خواب ببین مثلا الان ک بهار شده این حالتش شدت نگرفته؟

نه با رعایت اصلا خوب نمیشه باید درمان بشه دکتر پسرم گفت اگه درمان نشه یا مشکل لوزه پیدا می‌کنه یا خد ...

بخدا از ده روزگی بردمش دکتر حتی خودم بهش گفتم  امپرازول براش بنویس فوق تخصص گوارشه 

پسرت چند وقتشه؟

بعدازظهر بردمش دکتر  نه واسه جلوگیری از تشنج

وقتی تب داره فقط ی تاب تنش کن با ی ش   ورت اگه پوشکیه ک فقط پوشک حوله رو خیس کن حسابیم ابشو بگیر یخ نباشه ها چون بدتر تبشو میبره بالا با اب ولرم رو ب خنک بنداز رو پاهاش . قبلشم ببرش دستشویی ادرار کنه بعدم با اب ولرم حسابی بشورش کل با...سنشو بشور خیلیییی تو اومدن پایین تبش کمک میکنه دست وپاهاشو بشور .

دمای خونتونم ب هیچ عنوان گرم نباشه . بعد اصلا دستمال خیسو رو پیشونیش نزار فقط روی شکم و زیر بغل و پاهاش 

مثل دکتر پسر من فقط دوماه دارو خورد بعدش رعایت و پرهیز کلا

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
چرا دقیقا

خب یکی از مشکلات همین عوارض بیشتر در مواقع تغییر فصل هست یکی از داروهاش هم شربت لوراتادین هست ک هرشب بدی بهش 

احتمالا کم غذا هم نشده؟

مثل دکتر پسر من فقط دوماه دارو خورد بعدش رعایت و پرهیز کلا

اره بخدا پیر شدم ازدسش بعد دکترش بهم میگه زیادی حساسی بهش گفتم نکسیوم بدم میگه نه