2777
2789

من جایی که کار میکنم برادر کوچیک کارفرما ازم خواستگاری کرد و منم جواب رد دادم تموم شد. الان با گذشت چند ماه این آقا هی اذیتم میکنه و از کارم ایراد میگیره. کینه گرفته ازم.

روی کارفرما هم شدید نفوذ داره. میخوام استعفا بدم؟ چیکار کنم؟ 

اه چقدر بی اخلاقه خوب شد جواب رد دادی

اگه موقعیت کا یت انقدرها نایاب نیست بنظرم ول کن

وگرنه ندید بگیرش هرچقدر کارتو سخت بکنه بالاخره کوتاه میاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راحت بگو میتونم چند دقیقه باهاشون صحبت کنم .بگو شما دوست ندارید اینجا کار کنم از من بدتون‌میاد 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اه چقدر بی اخلاقه خوب شد جواب رد دادی اگه موقعیت کا یت انقدرها نایاب نیست بنظرم ول کن وگرنه ندید ب ...

خیلی اذیتم میکنه. اعصابمو ریخته بهم. همش داره زیرآب زنی میکنه.

خیلی اذیتم میکنه. اعصابمو ریخته بهم. همش داره زیرآب زنی میکنه.

میدونم اذیت میشی ولی تحمل کن مثلا چقدر میخواد ادامه بده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی راحت بگو میتونم چند دقیقه باهاشون صحبت کنم .بگو شما دوست ندارید اینجا کار کنم از من بدتون‌میاد& ...

آدم با سیاستیه. مستقیم نمیگه برو. پشت سرم کار میکنه. و طعنه میزنه از اینجا خیلیا رفتن کسی موندنی نیست و این حرفا