2777
2789

خانم هایی که الان توی زندگیشون مشکل دارند با عقل ازدواج کردند یا عشق ؟

این چند وقت خیلی تایپیک از کسایی میبینیم که مشکل دعوایی یا خیانت و... در زندگی زناشویی خودشون دارند سر مشکلاتی حالا سوال پیش اومد برام میشه بگید لطفا ؟ لاقل برای ما یه تجربه ای بشه که اشتباه نکنیم 🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی به ازدواج عشقی یا سنتی نداره 

مشکلات شامل حال همه میشه .

من با عشق ولی خیلی مشکلات داشتیم 

که البته داریم یاد میگیریم کنار بیایم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

من مشکلی ندارم در اون حد

ولی هم با عشق و هم با عقل ازدواج کردم عاشقش شدم بعد تحقیق کردم چطور آدمیه قطعا اگ آدم بدی بود جلوی احساساتمو میگرفتم

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍

ازدواج نکردم ولی با هر دوتاش ب مشکل بر میخوری قطعا

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

فرقی نمیکنه با عقل یا با عشق باشه

زمانی ک مشکل هست اگه خوب مدیریت نشه زندگی 

متاسفانه پایدار نمیمونه

با اجازه اسی بیایید تاپیک اخرم درحق هم دعا کنیم💚🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اصلا ربطی به ازدواج عشقی یا سنتی نداره  مشکلات شامل حال همه میشه . من با عشق ولی خیلی مشکلات ...

بهترین پیام بود باید یاد بگیریم مشکلات رو حل کنیم

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو