2777
2789

تاپیکا رو میدیدم اکثرا یا درباره خیانته،یا طلاقه،یا ناراحتی...گفتم شاید خوب باشه بیاید خاطره تعریف کنید یکم خوش بشیم دور هم:)

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار که دعوامون میشد شب الکی خودمو میزدم به خواب و ناله و جیغو داد که مثلا خواب بد دیدم یه بار اومدم نقشمو اجرا کنم گفت ادا نیا دو دقیقه پیش گوشی دستت بود

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

دعوامون بود اون شوخی میکرد اینا خواستم بگم چته کیفت کوکه گفتم چته کیکت کوکه؟.ی بارم دیدم عکسای بد تو گوشیشونه اعصابم خورد شد حسابی گفتم بدبخت اینا هرزن پولین.باید بهشون پول بدی زیرشون بخوابی😂نمیدونستم بخندم یا عصبانی باشم.

گل گفتی بخدا رفتم تو فاز افسردگی😑

من وسط بحث داغ و جنجالی  به شوهرم دعوا نه ها کلی حرف میزدیم داشتم حرف میزدم بجا اینکه بگم دختره لباشو پروتز کرده گفتم لبه دختراشو پرتز کرده الان 2 ساله داره بخدامسخرم میکنه😂😂😂