2777
2789
عنوان

چرا نفرین پدر و مادرم نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 140 پست

مقصر اصلی پدر و مادرن. وقتی میبینن این آدم به جای تشکر پر رویی میکنه خپ چرا ادامه میدن چرا پر روترش میکنن. انقدر این بادکنک و باد کردن خدا نکرده بترکه همه جا رو کثافت بر میداره. بخدا هر چی میکشن از خودشونه. نباید انقدر لوسش میکردن. اگه تو سن پایین جلوشو میگرفتن الان راحت بودن

مقصر اصلی پدر و مادرن. وقتی میبینن این آدم به جای تشکر پر رویی میکنه خپ چرا ادامه میدن چرا پر روترش ...

آره واقعا

الان میگن پشیمونیم آوردیمیش اینجا

میگن دلمون به حالش سوخت

گفتیم اینم جاش خوب باشه

امان از دلسوزی پدر و مادر

چشمشونو رو همه بدی های بچشون می بندن ولی آخر خودشون بیشتر از همه لطمه می بینن

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اصلی پدر و مادرن. وقتی میبینن این آدم به جای تشکر پر رویی میکنه خپ چرا ادامه میدن چرا پر روترش ...

ببخشید سرتونو درد آوردم

بی نهایت ازتون ممنونم که با راهنمایی هاتون، همراهیم کردید🙏🙏

همین که اینجا درد و دل کردم، احساس میکنم کمی بهتر شدم

ازتون یه خواهشی دارم....

لطفا برامون دعا کنید از این مخمصه نجات پیدا کنیم

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

من کلا جواب اینجور پست ها را نمیدم چون بنظرم خیلی ها دارند یا دروغ میگند که من خوبم مثلا خواهرم و برادرم بد هستند و یا دارند حسادت میکنند و این جور مطالب را مینویسند و یا دارند به یکی تیکه میندازند چون جرئت ندارند به خود اون طرف حرف بزنند با داستان های تخیلی درباره خانواده هاشون به دشمن شون توهین میکنند 

من کلا جواب اینجور پست ها را نمیدم چون بنظرم خیلی ها دارند یا دروغ میگند که من خوبم مثلا خواهرم و بر ...

خب پس الان چرا جواب دادی؟؟

میتونستی توهماتت رو برای خودت نگه داری و رد شی!!

من بیام اینجا بگم من خوبم ولی برادرم خیلی بده؟؟! چه منفعتی برام داره؟ مگه اینجا کسی من و خانوادم رو میشناسه؟

اگه بخوام به کسی تیکه بندازم چرا باید اینجا بگم؟؟ مگه مخاطب من اینجا هست!

من اینجا یه فرد گمنامم و هیچکس منو نمیشاسه پس خیلی راحت میتونم درد و دل کنم و واقعیات زندگیم رو بگم!

مراقب باش از قضاوت کردن!

فردا باید جواب پس بدی