2821
2789
عنوان

پریودی تو بارداری توروخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
آره احتمال بارداری هست.من دقیقا همین علائم رو داشتم وقتی حامله بودم با فرق اینکه من دیگه پریود نشدم. ...

🥺🥺🥺 پریودم تموم شده و الان ترشح سفید و سفت دارم ! 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
واقعا؟یعنی باردار بودی و پریود شدی بعد فهمیدی بارداری؟

اره من هفت روز عقب انداختم بعدش یه روز پریودشدم دیگه تموم شده شک نکردم حامله  فکرکردم کیست دارم وقت نشد برم دکتر ماه بعدش ۱۱ روز عقب زدم  رفتم آزمایش دادم مثبت شد بتاش کم بود دکتر‌گفت ۴۸ ساعت برو

💜وزن ۷۰ 💜  قد ۱۶۴   💜  هدف ۶۰💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🥺🥺🥺 پریودم تموم شده و الان ترشح سفید و سفت دارم ! 

اون ترشح سفید و سفت هم مال بارداریه .من که همینجوری بودم ان شاءالله که تو هم باردار باشی.بچه نیک و سالم و صالحی

دانشجو
اون ترشح سفید و سفت هم مال بارداریه .من که همینجوری بودم ان شاءالله که تو هم باردار باشی.بچه نیک و س ...

ممنون عزیزم توکل به خدا

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
اون ترشح سفید و سفت هم مال بارداریه .من که همینجوری بودم ان شاءالله که تو هم باردار باشی.بچه نیک و س ...

میشه دعاکنی منم این ماه حامله یشم

هیچ علائم بارداری نداشتم 

من علایم زیاد دارم ولی میگم شاید هورمونام بهم ریخته باور نمیکنم !بعد من تا ۲ روز ونصف پریود شدم و بعد لکه بینی!

میشه دعاکنی منم این ماه حامله یشم

عزیزم الهی به حق این شبای قدر بزودی دامنت سبز بشه 🥹

من علایم زیاد دارم ولی میگم شاید هورمونام بهم ریخته باور نمیکنم !بعد من تا ۲ روز ونصف پریود شدم و بع ...

تست منفی میشه  نزن فقط ازمایش بعد خون ریزی شدید بود یان 

تست منفی میشه  نزن فقط ازمایش بعد خون ریزی شدید بود یان

دوروز اول آره شدید بود ولی یهو خیلی خیلی کم شد در حری ک واژنم خشک میشد بعد لکه لکه میومد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز