2777
2789

ای وای ازدیشب نگرانش بودیم منتظرجوشش زدیم چقدغصشو خوردیم اومدگفت اخرشب میام جواب میدم اومدتاپیک روقفل کرد رفت😡آدم شکه می‌کنه سرکاری بوده دیگه نمیشه اعتمادکرد ودلسوزوند

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

شاید بخاطر مشاجره بین کاربرا قفل شده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلی نگرانش شدم همونی رو میگی ک تو راه پله بود؟ 

اره..آدم به شعورش توهین میشه خب

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

چرا شما جوش بزنی؟

اینجا انقدر آدم بیکار و دروغگو هست که اندازه نداره اگه بخایم برای همشون جوش بزنیم که سکته میکنیم

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
شاید بخاطر مشاجره بین کاربرا قفل شده

درستش این بوده جواب جامع میدادومیگفت این دلیلش می‌رفت قفل میکرد 

چرا شما جوش بزنی؟ اینجا انقدر آدم بیکار و دروغگو هست که اندازه نداره اگه بخایم برای همشون جوش بزنیم ...

خب دل داریم ازسنگ نیستیم همدردی کردیم تاامشب توفکرومنتظرش بودم نکوسرکاری بوده

هیییییییییچ وقت هییییییییچ وقت حرص برای تاپیکی نزن تجربه ی چندین ساله من میگه  اگه حرص خوردی ...

واقعا

اره..آدم به شعورش توهین میشه خب

چی بگم خواهر 

منو بگو چقد ناراحت شدم گفتم بهش کاش همشهری بودیم میومدم دنبالت

البته زود قضاوت نکنیم شاید مشکلی براش پیش اومده یا بخاطر مشاجره هایی ک بقیه کردن قفل کرده باشه

چی بگم خواهر  منو بگو چقد ناراحت شدم گفتم بهش کاش همشهری بودیم میومدم دنبالت البته زود قضاوت ...

حرف شمادرست میومدمیگفت به این دلیل مجبورم قفل کنم

خب دل داریم ازسنگ نیستیم همدردی کردیم تاامشب توفکرومنتظرش بودم نکوسرکاری بوده

من اوایل همینطوری بودم الان برام ثابت شده که ۷۰ درصد تاپیکا دروغن

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....