2777
2789

سلام دوستان

من تقریبا یک سال با ینفر دوست بودم ک هرپنجشنبه جمعه باهم چت میکردیم این پسر اینقدر با شخصیت بود ک اصلا بامن حرفای بیخودی نمیزد (منظورم درخواست عکس لختی و اینچیزا حتی حرفای مثبت ۱۸هم نمیزد)

یه مدت بعد بهش گفتم بیا دوست معمولی باشیم شاید یه اتفاقی افتاد من ازدواج کردم و فلان

بعد یه مدت من خیلی زیاد تحت فشار بودم چون از روی حسادت داشتن پشت سرم حرفای زیادی میزدن به دروغ البته ماهم توی یه شهر هستیم ک همه همو میشناسنن اون پسره به شدت احساساتی هست میگفت ۴سال هست میخاستمت و...

خلاصه من اومدم یه کار خیلی بدی کردم ک به شدت پشیمونم بدون اینکه باهاش خداحافظی کنم رفتم پیجمو دلیت کردم بعدشم ازدواج کردم 

من بخدا ترسیده بودم از ابروم چون ینفرم گفته بود ک تو با این پسره دوستی

بنظرتون آهش دنبال زندگیمه ؟؟

تو حتی از خودت زیباتری...

نه به نظرم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

ولی حداقل خداحافظی میکردی باهاش

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش همون روز فراموشت کرد

اگه احساسی داشت پس میومد خواستگاریش 

چچرا فکر میکنی تا باهرکی وارد رابطه میشی باید ازدواج کنی؟؟؟؟ دوستی دوره شناخته . حدااااقل ترین کار باید بهش فرصت اخر میداد نه اینکه بدون خدافظی و توضیح بره