2777
2789

دیگ واقعا رد دادم نمیدونم جنس پوستم چیه هرمحصولی استفاده میکنم یا جوش میزنم یا رو صورتم پوسته پوسته میشه.هم منافذ داره هم جوش میزنه هم خشکه وپوسته پوسته میشه🤦‍♀️

پوستت چربه ولی دچار کم آبی شده سعی کن حتما تو روتین پوستیت از آبرسان استفاده کنی صورت تو با صابون نشور شوینده مخصوص پوست چرب بگیر و اینکه تا بهبود مشکل کم آبی پوستت از کرم پودر استفاده نکن و فقط ضد آفتاب بی رنگ 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستت چربه ولی دچار کم آبی شده سعی کن حتما تو روتین پوستیت از آبرسان استفاده کنی صورت تو با صابون نش ...

ضد آفتاب و آبرسان چه مارکی خوبه .باضدآفتاب مخصوص پوست مختلط جوش میزنم .هرمارک مرطوب کننده هم زدم جوش زدم

پوستت چربه ولی دچار کم آبی شده سعی کن حتما تو روتین پوستیت از آبرسان استفاده کنی صورت تو با صابون نش ...

پوستم بعد شستشو کش میاد واصلا مثل بقیه پوستای چرب برق نمیوفته

میدونم پوست منم همینکه میگی شد یکی دو ماه یعنی افتضاح هیچی نمیتونستم بزنم شوینده مخصوص پوست چرب گرفتم هر برندی میتونی بزنی فرقی نداره چندان ضد آفتاب بی رنگ سی گل میزنم من راضی ام برای مصرف روزانه شما اگه میخوای رنگی شو بخر آخر صورتم و با شوینده میشورم و بعد تونر میزنم قشنگ از آلودگی پاک بشه بعد آبرسان مشکل کم آبی پوستم حل شده شکر خدا راحت شدم و اینکه روزانه ۸ لیوان آب حتما بخور تو لیوان میلت نمی کشه ی بطری برا خودت داشته باش با بطری سر کشیدنی بیشتر میخوری این کارا برا من جواب داد حتما برا توهم جوابه

ضد آفتاب و آبرسان چه مارکی خوبه .باضدآفتاب مخصوص پوست مختلط جوش میزنم .هرمارک مرطوب کننده هم زدم جوش ...

ضد آفتاب که گفتم من سی گل میزنم راضی ام 

ابرسان هم لافارر مخصوص پوست چرب میزنم اونم راضی ام 

پوست شما دهیدراتس

اره.بنظرتون ممکنه کسی جنس پوست دست و صورتش فرق داشته باش؟من دست و پامو اگ مرتب مرطوب کننده نزنم به حد اگزمامیرسه ولی صورتم باهر محصولی جوش میزنه

ببین گلم شست و شوی زیاد باعث میشه پوست رطوبتشو از دست بده. از طرفی وقتی پوست احساس خشکی داشته باشه چربی بیشتری ترشح می‌کنه که این خشکی رو برطرف کنه و این چربی که بهش سبوم میگن باعث میشه پوست صورت شما مستعد جوش بشه.