میرزاقاسمی_خوشمزه مدیر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1871 عنوان نظرتون در مورد جاری چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 156 پست ؟؟؟؟ میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺 1402/01/21 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرزاقاسمی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1871 چی بگم والله ازچندروزپیش که افطاری توخونشون بودم تابه امروزسراین رفتارش اعصابم خوردشده دوتادخترداره ... چند روز دیگه جهاز برون داره جاریممیترسم همه رو دعوت کنه فقط منو دعوت نکنه استرس دارم چطور برخورد کنم میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
میرزاقاسمی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1871 چی بگم والله ازچندروزپیش که افطاری توخونشون بودم تابه امروزسراین رفتارش اعصابم خوردشده دوتادخترداره ... ان شالله میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
ثروتمندمممم عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1025 چند روز دیگه جهاز برون داره میترسم همه رو دعوت کنه فقط منو دعوت نکنه استرس دارم ... چرا دعوت نکنه؟اگر نکرد به مادرشوهر گِله کن.یا اگر میتونی و مخت اجازه میده کلا به یه ورت بگیر و برات مهمنباشه.عروسی هم دیر برو و یه گوشه بشین همش با گوشیت ور برو
میرزاقاسمی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1871 چرا دعوت نکنه؟اگر نکرد به مادرشوهر گِله کن.یا اگر میتونی و مخت اجازه میده کلا به یه ورت بگیر و برات ... نمیتونم اخه 😔😔دعا کنید دعوت کنه وگرنه باعث کدورت میشه همون اولبعد جالبیش اینه اینا منم بگم حق بجانب میشن میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4787 چند روز دیگه جهاز برون داره جاریم میترسم همه رو دعوت کنه فقط منو دعوت نکنه استرس دارم ... عزیزم اگه دعوتت کردبرودعوتتم نکرد که اونموقع حرفاتوبه شوهرت بگواونم به مادرشوهرت برسونه باجاریتم قهرنباش ولی سرسنگین برخوردکن تابه موقعش توهم رفتاراونوتکرارکنی وتلافی بشه
میرزاقاسمی_خوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1871 عزیزم اگه دعوتت کردبرودعوتتم نکرد که اونموقع حرفاتوبه شوهرت بگواونم به مادرشوهرت برسونه باجاریتم قهر ... شوهرم اصلا خودشو دخالت نمیدهمیگه ولش کن میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4787 شوهرم اصلا خودشو دخالت نمیده میگه ولش کن فکرنکنم سراین موضوع بگه ولش کن چون واقعابی احترامیه مخصوصابه شوهرتون چون شماروتوخونواده باشوهرت میشناسن