2777
2789
عنوان

مامانای ماههای آخر بارداری.. بیاین باهم حرف بزنیم 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست
دکتد هیچی سالمیم البته همسرم شرایط عالیه اما من ذخیره م یه مقدار کمه شما اهل فست فود هستین؟

خب خداروشکر که سالمید. انشالله به زووووودی باردار میشی

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خیلیییی دوست دارم. زمان مجردی خیلی میخوردم.  ولی از وقتی ازدواج کردم شوهرم چون زیاد اهلش نیست ...

عزیزم من آخه خیلی فست فود دوست دارم با اینکه شوهرم دوست نداره اما بازم انگار نمیتونم نخورم 

اصلا تعجب می‌کنم چرا همه ازمایشامو دادم سالمیم اما چرا باردار نمیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم لطفا برام خیلی دعا کن اسمم فاطمه ست 😘

چشم فاطمه جونم. حتما. سر زایمانمم دعات میکنم و یه حسی بهم میگه تو همین ماهها باردار میشی به زودی 🥰

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
عزیزم من آخه خیلی فست فود دوست دارم با اینکه شوهرم دوست نداره اما بازم انگار نمیتونم نخورم  اص ...

البته فست فود هم بی تاثیر نیست. خیلی مضره. هرچند فوق العاده خوشمزه ست‌

شمام کمش کن شاید تاثیری دیدی ازش

چشم فاطمه جونم. حتما. سر زایمانمم دعات میکنم و یه حسی بهم میگه تو همین ماهها باردار میشی به زودی 🥰

من قبلا صحبت کردن شما رو با بقیه دیدم و حسم میگه شما فوق العاده خوش اخلاقی و شاید به خاطر همین اخلاقته که خدا منتظر نزاشتت 

امیدوارم سالم و سلامت باشید در پناه خدا 🌹🌹🌹

من قبلا صحبت کردن شما رو با بقیه دیدم و حسم میگه شما فوق العاده خوش اخلاقی و شاید به خاطر همین اخلاق ...

فدای تو بشم عزیزم

مهربونی از شماست 😘😘😘😘