2777
2789
عنوان

ی اتفاقایی داره میوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 75 پست
چه خوب به نظرت من و محمد حسین بهم برمیگردیم؟ ازدواج داریم؟

ببخشید ولی حسم میگه نه :/

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!
منم جدیدا اینجوری شدم  پسرکوچولوم بهم میگه مامان جادوگر شدی از همه چی خبر داری🥲😂

حدس ززن من کی با ردار میشم😇

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی الان میریزن سرت که کراشم کی میاد خاستگاریم؟ رلم کی آشتی میکنه ؟ امروز برم سر قرار یا نه؟

😐😂وییییی

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!
چه عاااالی بگو ببینم لباس من چه رنگیه؟😂

سبز

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
حالا بوگو بینم آیا کراشم بهم فکر می‌کنه؟

ن😂😐

ورود شما را به کاربران مورد علاقه نی نی سایت خوش آمد میگوییم من بعد انقدر باید سوال حس ششمی جواب بدی ...

ی چیز دیگه من اتفاقای خوبو پیش بینی نمیکنم بُعد من فقد منفیه فک کنم 😂😐

ی چیز دیگه من اتفاقای خوبو پیش بینی نمیکنم بُعد من فقد منفیه فک کنم 😂😐

قضیه دارک شد

متاسفانه این موضوع قدری از محبوبیت شما نزد نی نی سایتی ها میکاهد متاسفم 😁

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
ماه تولدم؟وکی باردار میشم؟

من میگم اتفاقاتو حسم میگه بهم میگی ماه تولدم؟!امسال ولی حسم میگه باردار میشی اونم پاییز اینطرفا