2777
2789
عنوان

ی اتفاقایی داره میوفته

456 بازدید | 75 پست

بچه ها من چند وقتیه همه چیو حدس میزنم مثلاً ب زن عموم گفتم بچت پسره درست شد یا به دوستام میگم اینجوری میشه دقیقاً همون اتفاق میوفته یا از قبل بعضی وقتا میدونم قراره ی اتفاق بیوفته مثلاً توپ میخاست بخوره تو صورت مامانم بهش گفتم مواظب باش توپ میخوره تو صورتت توپ مستقیم خورد تو صورتش مثلاً یکی میگه میخام آهنگ بخونم ی دفعه من همون آهنگو میخونم یا خانوادم میگن ی چیزی میخاییم اسم اون چیزو نگفتن ولی من میگمش و کلی اتفاقای اینجوریه دیگه بنظرتون داره چی میشهههه؟!

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!

الان میریزن سرت😂😂

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عاااالی بگو ببینم لباس من چه رنگیه؟😂

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

حس. ششمی 

حست به زمان بارداریم😄

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

ورود شما را به کاربران مورد علاقه نی نی سایت خوش آمد میگوییم من بعد انقدر باید سوال حس ششمی جواب بدید که این اتفاق را به طور کل کتمان کنید

و من الله توفیق

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏