2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

174 بازدید | 20 پست

بنظرتون تو خونه چیکار بکنم که بتونم کسب درآمد کنم؟

یه چیز خوب پیشنهاد بدید

مردم هم دستشون خالیه هم بعضی ها خسیسن زورشون میاد پول بدن

مثلا من خیاطیم خوبه تو خونه دستگیره درست کردم چند ماه پیش زده بودم جفتی۱۰تومان تو دیوار هیچکی ازم نگرفتم

الانم یه نفر چند تا کوله پشتی بهم داده براش بفروشم تو این چند ماه فقط یکیش فروختم با اینکه نسبت به کوله پشتی های تو بازار واقعا قیمتم مناسب تره تا قیمت میگم پامیذارن فرار

خسته شدم دیگه

مردم میخوان ارزونتر بخرن خیلی ارزون .‌

چون میگن  مغازه و فروشگاه نیست که . تو خونه هس.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازاریابی

شیرینی پزی

ادمین

فروش انلاین گل و گیاه

شال و روسری

لوازم ارایشی

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

حتی خیاطهایی هستن که کارشون عالیه .

چون که در پایین منطقه میشن  مردم  پول کم میدن .

حتی ارایشگرها .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یکی از دلایلش اینه که مردم به خرید اینترنتی زیاد اطمینان ندارن، مثلا شما همون دستگیره ها رو که بلدی بدوزی به چندتا از خرازی ها یا پلاسکوهای محله خودتون نشون بده شاید قبول کنن برات بفروشن یه درصدی شما به اونا بدی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من خودم عاشقای طرح های دیوار کوبم و همیشه میخرم.... اگه این کار رو یاد بگیری درامد داره و فقط توی دیوار نفروش.. کمدا، شیپور،  باسلام، حتی میتونی ببری بازار روز شهرتون یه روز ببری فروش میکنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

برو بیرون سرکار مردم وسایل و هرچیز خونگیو مفتی میخان ما خودمون سبزی خورشتی اماده می‌فروشیم میان دم در خونه میگیم کیلو ۴۰ تومن نمیخرن فرار میکنن بعد همونا ک میشناسمشون همون سبزی خودمون میدیم سوپریا میرن کیلو ۴۴ تومن میخرن

خوب منم واقعا قیمتم مناسبه بخوام ارزون تر بدم پولی دستمو نمیگیره

مردم اینو درک نمیکنن که .

اینا مفت میخوان بردارن رفتم پیششون حیف این همه زحمت

امیدت رو از دست نده به جاهای بیشتری نشون بده مثلا محله های اطراف رو هم برو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)