2777
2789
عنوان

بااین مهمون چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهشون بگین بچه مقداری کج خلق شده ان شاءالله یه روز ظهر برای ناهار دعوتشون کنید که هم شما آرامش داشته باشی هم بچه...

یا اینکه بذار بیاد ببینه بچتون چقدر اذیت میشه متاسفانه بعضی ها میگن طرف بچش رو بهونه می کنه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

هییییی....منم چند سال پیش یه همسایه داشتم به حدی اذیت کرد و درک نداشت خونه رو عوض کردیم بخدا...به شوهرم گفتم دیگه نمیتونم تحمل کنم...صبح ما هنوز صورتمونو نشستیم می اومدن خونمون.دختر منم از پسرش می‌ترسید کتکم می‌خورد ازش فقط بهونه می‌گرفت و بهم می‌چسبید.وقتی می اومد هم تا غروب نمی رفت...بی محلی رو هم نمی فهمید

بزار بیاد وقتی عکس العمل بچتو دیدن  همون موقع محترمانه تو روشون بزن بگو به خاطر این شرایط اصلا دلم نمیخواد که شب این تایم مهمون داشته باشم ...اگر ممکنه شما هم سری بعد واسه اینکه از جیغای بچه اذیت نشین ظهر ناهار بیاین در خدمت باشیم 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

چه زشت خیلیا گفتن اخم تخم کن فرهنگه ایرانی داره به کجا میره قبلا مهمون حبیبه خدا بود الآن میگن درو روش ببند

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

گفتم ظهر بیا گفت‌نه،

کسی خونمون نمیاد میدونن بخاطر بچه اذیتیم، شاید ۲بار شامی مهمون داشتم، مهمون عصر یا ظهر چرا دارم.

جایی هم میریم معمولا سریع برمیگردیم،اگه جایی هم بوده که دیرتر شام اوردن بچم هلاک گریه شده از خواب، یا خوابش برده و خوابزده شده تو برگشت

هزاربار بهونه کردم، بابا بچه من اذیت میشه، بچه های تو تا دیروقت بیدارن

واقعا از خودشون باید خجالت بکشن که انقدر بیشعورن.خدایی من خونه ی باردار وبچه کوچیک دار اصلا نرفتم ونخواهم رفت.بارها شده اونا مارو مهمون کردن من قبول نکردم و گفتم راضی نیستم به زحمت بیفتین