2777
2789
عنوان

ب دعاهاتون محتاجم🤲😭

60 بازدید | 9 پست

خدایاتواین شبهای مبارک  ب پروینوزهرا دوتا نی نی سالم وصالح بده الهی امین دلشوشادکن 🤲😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

ان شالله. ان شالله. ان شالله. الهی زیر سقف هیچ مرد و زنی که بچه می‌خوان خالی از صدای خنده جگر گوشه شون نباشه،الهی دستای هیچ مرو و زنی در حسرت گرفتن دستای کوچولوی عزیز دلبندشون نمونه،الهی گوشهای هیچ مرد و زنی در حسرت شنیدن مامان و بابا نمونه ، الهی چشمای هیچ مرد و زنی در حسرت دیدن روی ماه فرزندشون نمونه . الهی موهای هیچ مرد و زنی در حسرت داشتن فرزند سفید نشه . دست به دامان حضرت عباس ع بشین . من از حضرت حاجت محال گرفتم . به عشق آقا اسمش رو امیرعباس گذاشتم . نذر کردم سرباز آقا امام زمان عج بشه . فدایی آقا بشه . ان شالله که همه اونایی که بچه می‌خوان دامن شون سبز بشه ان شالله💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ان شالله. ان شالله. ان شالله. الهی زیر سقف هیچ مرد و زنی که بچه می‌خوان خالی از صدای خنده جگر گوشه ش ...

قربونت خواهرجان الله جان بت سلامتی بده الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت خواهرجان الله جان بت سلامتی بده الهی امین

زنده و حاجت روا باشی عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ان شالله. ان شالله. ان شالله. الهی زیر سقف هیچ مرد و زنی که بچه می‌خوان خالی از صدای خنده جگر گوشه ش ...

سلام گلم خدا دعاقشنگتوشنید وبهم ی نی نی داد الله جان هرچی بخای بهت بده الهی امین🤲

سلام گلم خدا دعاقشنگتوشنید وبهم ی نی نی داد الله جان هرچی بخای بهت بده الهی امین🤲

سلام عزیزم، نمیدونی چقدر با پیامت خوشحال شدم 😍😍، خدا رو هزار مرتبه شکر . اابته که خدا نگاه کرده به قلب مهربون تون و بهتون هدیه خودشو داده 😍😘، الهی همه اونایی که منتظرن حس ناب و خاص شما ذو تجربه کنند 💚♥️💜💓🌷🌸

سلام عزیزم، نمیدونی چقدر با پیامت خوشحال شدم 😍😍، خدا رو هزار مرتبه شکر . اابته که خدا نگاه کرده به ...

الهی امین🤲فدات بشم عزیزدلم😘😍😍😍🥰🥰

الهی امین🤲فدات بشم عزیزدلم😘😍😍😍🥰🥰

خدا نکنه عزیزم، الهی که خدا نی نی نازت رو حفظ کنه برات و کیف کنی از وجودش و نوه هات رو بغل کنی😘😘😍♥️

خدا نکنه عزیزم، الهی که خدا نی نی نازت رو حفظ کنه برات و کیف کنی از وجودش و نوه هات رو بغل کنی😘😘😍 ...

امشب اومدتایپکامونگاکردم شانسی چشمم ب این تایپکم خورد اومدم اسم شمارودیدم گفتم بهتون خبربدم واقعاراست میگن اگه دعاهای خودتون مستجاب نمیشه ازدیگران بخاهید😍😍😍😍😍

امشب اومدتایپکامونگاکردم شانسی چشمم ب این تایپکم خورد اومدم اسم شمارودیدم گفتم بهتون خبربدم واقعاراس ...

ممنونم که بهم خبر دادین، نمیدونین چقدر خوشحال شدم 😍😍.مرسی که حالمو خوب کردین 😘😘