2777
2789

امشب تو مهمونی عمه ها و دختر عمه هام تا تونستن بهم تیکه انداختن 

نمیدونم انگاری لال شده بودم نمیتونستم جوابشون رو بدم 

از بچگی همین طوری بودن منم ازشون میترسم همیشه تا تونستن از ما سو استفاده کردن و من و مامانم رو اذیت کردن

همه جوره از دختر عمه هام سر ترم ولی طوری رفتار میکنن انگار از دماغ فیل افتادن و اگه حرفی به من بزنن هیچ کس چیزی نمیگه در عوض من جرئت ندارم چیزی بگم همه میریزن سرم 

بابام تو خونه که بهش میگم عمه هام اینطوری ان میگه تو هم جواب بده ولی به محض اینکه میخوام جواب بدم یا کاری کنم لالم میکنه من رو میشونه سر جام آخه این چه بابایی من دارم

با اجازه اسی بچه ها توروخدا به پیج لباس من سر بزنید قیمتام خیلیخوبه فالورام بره بالا  

Poshak_delvan_org اینستا

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که چیزی نداره جز غرور معمولا این شکلیه.به نظرم خودشون بیشتر اذیت میشن تا شما چون آرامش خاطر ندارن

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

کاملا درکت می کنم چون خیلیامون وضعمون همینه . پیش بابات چیزی بهشون نگو چون مردها عوض طرفداری خاله زنک میشن . باید با پنبه سرببری .

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

مشکلم اینه که بی کس و کارم من تو دنیا هیچ کس رو ندارم جز خدا 

وقتی به بابام میگم اینا اینطوری ان بیشتر طرف اونا رو میگیره و منو تحقیر میکنه یعنی انقدر مامان بزرگم از بدی های من پیش بابام که بابام وقتی میبینه دارن اذیتمون میکنن هیچی نمیگه .

دیروز به بابام گفتم پول بده برم عینک بخرم نداد

بعد امشب ۵۰۰ تومن ریخت حساب دختر عمم به جای عیدیش چون پول ندارن از کار بابام ناراحت نشدم ولی از اینکه عمه هام تا میتونن از بابام پول میگیرن و میکنن و بابام باهاشون خوبه ولی غرور و تیکه انداختنشون به جاست و من و مامانم رو اذیت میکنن