2777
2789

همیشه میگفتم خوش بحال شاغلا

امروز اولین بار رفتم اولا ک واقعا استرس زیادی داره برا اولین بار کلینیک شیمی درمانی کار کردن 

خیلی خیلی سخته روز اول کاری دیگ چه برسه به اینکه شیمی درمانی بخوای کار کنی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دوما اینکه خیلی شلوغ بود واقعا خسته شدم و سوما از اینکه گفتن فردا بازم بیا زورم میاد برم ولی خب مجبورم باید گشادی رو بزارم کنار 🤣🤣بسه خوردن خوابیدن 

و در نهایت خوشحالم از اینکه امشب خستم و به ارزوم ک کار دانشجویی بود رسيدم

خستگی بعد کار واقعا لذت بخشه😍😍

حالا گفتن ۷ الی ده روز بیا کار کن بعد ما یا خودت تصمیم گیری میکنیم راجب ادامه دادنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار سختی دارید خدا بهتون صبر و توان زیادی بده  منم تو نونوایی کار میکنم کارت میکشم نون میدم به ...

اره مریضا از نظر روحی حالشون خوش نیس 

خیلی دلم میخاد کمکشون کنم خوب بشن خدا به همه سلامتی بده انشالله 🥺🥺🥺🥺

موفق باشی بابا نامید نباش چون کلا تو محیط کار نبودی خستگی عادیه بعدش عادت میکنی .شغل خوب نعمته

اره اصلا سابقه کار ندارم ولی سابقه خوردن خوابیدن تا دلت بخواد دارم🤣🤣دیگ گفتم با مدرک پرستاری زشته کار نکنم و از یه جا خواستم شروع کنم 

ولی میگم شاید شیمی درمانی برا اولین شغلم جالب نباشه🥺

روحیه داری خوبه من بودم با هر بیمار اشک میریختم حقوقت چقدره؟

نه من از اون لحاظ احساساتی نیستم ولی دوس دارم برا خوب شدنشون کمکشون کنم 

حقوق گفتن برا هرشیفت۲۹۰

نمیدونم خوبه یا نه 

هیچ نمیدونم میخام تا آخر اینجا کار کنم یا نه 

فعلا یه هفته میخام برم ببینم چی میشه دیگه