2777
2789

بنظرتون چجوری سر صحبت رو با ی آقا باز کنم مجازی؟

آقایون دوس دارین خانم ها در چ مورد با شما صحبت کنه؟؟

راهنمایی کنن لطفا

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما سر صحبتو باز کردیم ولی فقط باز کردیم دارم تلاش میکنم بکشونمش سمتم حتی با گذاشتن استوری عکس قدی😑 خوشش اومده میاد ولی زود بحثو تموم میکنه😐☹ از طرفی خودمم زورم میاد به خاطر اندام بخوادم😑

آقا نیستم ولی اکثرا آقایون دوستدارم راجع به مسائل +۱۸صحبت کنی ،علاقشونه خب😂

خب مشکل اینه ک روم میشه ن اونقدر صمیمی هستیم ک در مورد اون جور مسائل صحبت کنیم😂💔

ما سر صحبتو باز کردیم ولی فقط باز کردیم دارم تلاش میکنم بکشونمش سمتم حتی با گذاشتن استوری عکس قدی😑 ...

دقیقا منم همین مشکل رو دارم بحث رو ادامه نمیده انگاری خسته میشه

عاا خب جایی ک چت میکنیم نمیشه استوری گذاشت

از کار یا رشته ای که دوست داره سؤال بپرس

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
 دقیقا منم همین مشکل رو دارم بحث رو ادامه نمیده انگاری خسته میشه

اون حتی بهم پیشتهاد دیدارم داد ولی بعدش گفت که تو رابطه یه جیزایی باید باشه که منم گفتم زود بحثو باز کردی همین باعث شد دیکه پیشنهاد بیرون رفتن نده ولی امشب باز اومد دایرکتم کمی حرف زد رفت البته گرن تر چون عکس قدی گذاشتم😬

اون حتی بهم پیشتهاد دیدارم داد ولی بعدش گفت که تو رابطه یه جیزایی باید باشه که منم گفتم زود بحثو باز ...

ببخشید شاید ناراحت شی ولی اگه واقعا فقط ب خاطر اندامت بخادت خیلی ناراحت کننده میشه حواست ب خودت باشه

ببخشید شاید ناراحت شی ولی اگه واقعا فقط ب خاطر اندامت بخادت خیلی ناراحت کننده میشه حواست ب خودت باشه

الان دقیقا همین شرایطو ایجاد کردم  اول هم ازم راجع به حد و حدود رابطه پرسید که من‌پس کشیدم ولی این دفه میخوام ادامه بدم