2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده😭😭😭

142 بازدید | 9 پست

مشکلم اینه که وقتی شوکه میشم سرجام میخکوب میشم وهیچ حرکتی نمیتونم‌ انجام بدم مغزم قفل میشه انگارمیرم تویه دنیای دیگه خیلی بده نمیتونم دربرابرخطرات واکنش نشون بدم واین خیلی برام گرون تموم شده

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوب

خیلی حالم بده توخیابون یه ماشین میاد سمتم سرجام میخکوب میشم انگارهمه چی برام صحنه آهسته میشه

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
مثلا چطور؟ 

مثلاتوخیابون یه ماشینی روببینم میادبه سمتم میخکوب میشم سرجام نمیتونم فک کنم موقعیت روبسنجم انگار ذهنم قفل میشه ومیرم یه دنیای دیگه

با تراپیست صحبت کن. این چیزا نیاز به کمک حرفه ای دارن

تراپیست همون روانشناس یاروانپزشکه؟؟؟

معمولا اکثرا همینن شاید شما مدتش یا مقدارش بیشتر

درمواقع خطر مغزم کارنمیکنه ازخطرفرارکنم یاجلوش روبگیرم یه موقعی به خودم میام که کارازکارگذشته دارم عذاب میکشم