2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم خاویار و ویتامین cبزن عزیزم 

شنیده بودم اگه چسب بزنی به پیشونی میره منم چسب برق زدم محکم کشیدمش الان حس میکنم قرمز شده و بدتر شده سرم ویتامین cندارم ترمیم کننده اون دارم فعلا از اون زدم تا برم دکتر پوست

نه فقط یه خطه از نزدیکه به زور معلومه

اهان پس میشه، ولی هرچی می گیری برند بگیر و منظم بزن تا نتیجه بگیری 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
شنیده بودم اگه چسب بزنی به پیشونی میره منم چسب برق زدم محکم کشیدمش الان حس میکنم قرمز شده و بدتر شده ...

😐😐 یا ایزد منان، الکی 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
الان ترمیم کننده اون زدم خوبه؟چی برند بگیرم؟ویتامین c؟

اون که هیچ، ویتامین سی هم بیشتر روی لک تاثیر داره.

ولی محصولات کلینیک و اردینری کیفیت و تاثیرش ثابت شده س. ولی خب گرونه یه مرطوب کننده ۶۰۰ تومنه 😣

بقیه میگن اصلا خطی نداری میگت توهم زدی ولی من خودم تو بعضی نورها میبینمش تو آفتاب نه وسواس گرفتم حال ...

حساسیت زیادم خوب نیست ولی حواست باید به پوستت باشه و بقیه هم بعضا سطحی میبینن و میخان دلداری بدن 😉

ولی کنار هر محصولی که استفاده می کنی ۱۰۰ درصد مرطوب کننده استفاده کن.

حساسیت زیادم خوب نیست ولی حواست باید به پوستت باشه و بقیه هم بعضا سطحی میبینن و میخان دلداری بدن 😉 ...

خب الان بنظرت چه محصولی بگیرم براش مرطوب کننده کلینیک بگیرم؟یا بذارم برم دکتر پوست؟ دکترها معمولا کرم خارجی نمینوسند.

حساسیت زیادم خوب نیست ولی حواست باید به پوستت باشه و بقیه هم بعضا سطحی میبینن و میخان دلداری بدن 😉 ...

البته من ۵ ۶ کیلو وزن کم کردم شدم ۴۰ کیلو شاید بخاطر اونم باشه که اینطوری شدم به اضافه بیخوابی و استرس

خب الان بنظرت چه محصولی بگیرم براش مرطوب کننده کلینیک بگیرم؟یا بذارم برم دکتر پوست؟ دکترها معمولا کر ...

درکل اگه میتونی همه رو از همین دوتا برند بگیر که مطمین تره.