2777
2789
عنوان

از رانندگی میترسم 😣😣😣😣

2835 بازدید | 24 پست

من 12 ساله گواهینامه دارم، اما هیچ وقت دوست نداشتم رانندگی کنم چون میترسم 

الان بچم داره بزرگ میشه بخاطر همین شوهرم میگه باید راننده بشی که بچه خواست بره کلاس یا مدرسه خودت ببریش، خیلی جدی دنباله ماشینه برام 

غرورم اجازه نمیده بگم میترسم

از یه طرف رانندگی برام واجبه باید یاد بگیرم از یه طرف هم میترسم چکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه حمایتت میکنه و میخواد یادبگیری رو قدر بدون 

همه اولش میترسن حتی اقایون 

اگر نترسی که احتیاط نمیکنی 

پس کم کم شروع کن از خیابونهای خلوت و جاهای بیرون از شهر که خلوت هستن 

اروم اروم ترست میریزه...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

برو تو دلش 

مامان منم میترسید ده سال گواهینامه داشت ولی رانندگی نمی‌کرد یه مشکلی پیش اومد مجبور شد رانندگی کنه. .ماشینو برداشت شروع کرد اوایل خیلی استرس داشت ولی الان کاملا براش عادی شده .

منم دردم همینه ولی دارم تمرین میکنم فقط فقط مشکلمون با رانندگی کردن حل میشه و تامام

من همش میترسم نتونم از پسش بر بیام، اونوقت شوهرم میگه برات ماشینم خریدم عرضه نداشتی رانندگی کتی

من هم از رانندگی میترسم هم دندون پزشکی و خیلی چیز های دیگه!بحث ترس که میرسه من کلا غرورم رو میزارم کنارو مثل بچه ها رفتار میکنم آخرین باری که رفتم دندون پزشکی کلی خجالت کشیدم دستیار دندون پزشک میخواست قالب گیری کنه  خب یکم فشار میومد به دندونم کلی دست و پا میزدم 

اخرشم گفت چته دارم قالب گیری میکنم دیگه اینم درد داره😑

آبروم رفت 🥲😭😭۲۰ سال هم سن دارم کلی توقع ازم دارن که مقاوم باشم ولی مثل بچه ها میمونم 😔

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
برو تو دلش  مامان منم میترسید ده سال گواهینامه داشت ولی رانندگی نمی‌کرد یه مشکلی پیش اومد مجبو ...

چقدر خووووب 

یه دوستی دارم از لحظه ای که با هم گواهینامه گرفتیم اون نشست و راننده حرفه ای شد، بهم امروز میگه، کاری نداره اگه سخت بود منم نمیتونستم،. یا این همه آدم دارن رانندگی میکنن نترس 

خدا کنه بتونم

اره حتما یه چند جلسه اول خصوصی میرم اما بازم احساس میکنم نمیتونم 

اصلا این حرف رو نزن تو میتونی

تو جوونی هنوز توانایی و استعداد خیلی کار ها رو داری  ؛ مادر هم هستی ؛ مادرا توانایی هاشون خیلی زیاده بعدهم به حرف هیچ کسی اهمیت نده 

خدایا شکرت
ممنون عزیزم  همش فکر میکنم از پسش بر نیام 😔

من کسااایی رو میشناسم 

دست چپ و راست بلد نیستن و قشنگ رفتن یاد گرفتن زانندگی میکنن 

صد بار رد شدن ولی تلاش کردن گرفتن گواهینامه رو 

این همه کار دیگه از پسش براومدید اینم روش...

الان خیلی خانوما یادگرفتن و توی خیابون با اعتماد به نفس میشینن

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"