فدات
خمیرشم تو ی لیوان نصف بیشتر آب ولرم بریز ی قاشق خمیر مایه ی قاشق شکر خیلی همش نزن اگر خمیر مایه توش حل نشدم اشکال نداره بد یچیزی عین در بزار رو لیوان کف میکنه میاد بالا اگر اینجوری شه ینی خمیر مایت سالمه اگر ن خرابه پس حتما باید کف کنه بیاد بالا
اینورم سه لیوان ارد و ی پنس نمک باهم قاطی کن بد خمیر مایه رو هم بزن کم کم بهش اضافه کن با یکم آب و روغن بهش اضافه کن تا خمیری شکل شه یکم ورز بده بد تو ی ظرف دگ روغن بزن کف و دیواره هاشو خمیر و بزار توش سلفون بکش دورش پارچه بپیچ ک قشنگ جاش داغ باشه ی ساعت بمونه بد بیار پاشو بگیر کوچیک کوچیک جدا کن اندازه ای ک میخوای مواد بزار داخلش و بد سرخش کن این اندازه ک گفتم ۱۲ تا پیراشکی داد