2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستورشو بگو

سینه مرغ و بزار با پیاز و برگ بو آب پز شه بد ریش ریش کن 

تو ماهیتابه اول یکم فلفل دلمه سرخ کن بد مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کن بد یکم جعفری تازه خورد کن بریز توش با قارچ فراوون قارچ و کوچیک خورد کن ک راحت تو خمیر جا بگیره بزرگ بزرگ نباشه بد یکم ک باهم تفتشون دادی بهش سس قرمز اضافه کن با یکم زعفرون رنگ خوبی میگیره و نمک و فلفل و زرد چوبه این مواد داخلیش واقعا خوشمزه شده بود 

دستت طلا خمیرشو چجوری درست کردی؟

فدات 

خمیرشم تو ی لیوان نصف بیشتر آب ولرم بریز ی قاشق خمیر مایه ی قاشق شکر خیلی همش نزن اگر خمیر مایه توش حل نشدم اشکال نداره بد یچیزی عین در بزار رو لیوان کف میکنه میاد بالا اگر اینجوری شه ینی خمیر مایت سالمه اگر ن خرابه پس حتما باید کف کنه بیاد بالا 

اینورم سه لیوان ارد و ی پنس نمک باهم قاطی کن بد خمیر مایه رو هم بزن کم کم بهش اضافه کن با یکم آب و روغن  بهش اضافه کن تا خمیری شکل شه یکم ورز بده بد تو ی ظرف دگ روغن بزن کف و دیواره هاشو خمیر و بزار توش سلفون بکش دورش پارچه بپیچ ک قشنگ جاش داغ باشه ی ساعت بمونه بد بیار پاشو بگیر کوچیک کوچیک جدا کن اندازه ای ک میخوای مواد بزار داخلش و بد سرخش کن این اندازه ک گفتم ۱۲ تا پیراشکی داد