2777
2789
عنوان

اگر ی دختر جوون داشتید....

198 بازدید | 17 پست

مثلا ۱۵ ساله بعد دختر خوش تیپ و عاقل و پایه و اینا 

بعد باهاش پایه بدین به عنوان مادر؟؟ مثلا میرفتیم بیرون مادر و دختر یا کلی حرف بزنید ؟؟ مثل دوست دیگه کلا ؟ 

چجوری رفتار میکردید در کل 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

والا من خودم سنم کمه ولی مامان پایه ای میشم🙂

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث مامان من 

جلوش ازادم هرکاری بکنم اما در حد با سیاست عمل میکنه خیلی باهام پایست اما انقدرسیاست داره ک بگع نکن دیگع نکنم همون کارو 

مثلا قلیون باهاش راحت میتونم بکشم سیگار و غیره...... 

حتی میدونه عاشق کیم. رو کی کراشم. 

حتی از روابطتممم خبر داره 

19سالمهای کاش همه ی مامانا مث مادر من باشن 

خیلی سعی میکنم مث مادرم باشم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مادرا بیچاره ها همیشه پایه ان این بچه هان که دوست ندارن با مادر برم بیرون و ...

ن من ارزومع با مادرمی پیادع روی ساده برم اما نمیشه نمیشه نمیشه 

چون سیاتیک داره چون نمیتونه زیاد راه بره 

19سالمع اما ارزومه ی بار با مادرم با خیال راحت برم بیرون 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اول اینکه نباید ب عنوان ی مادر بهش نگاه کنی.باید ب عنوان یه دوست بهش نگاه کنی ک اونم متوجه بشه و احساسش کنه.اینجوری همه چی رو میاد میذاره کفه دستت و اگه توصیه ای هم بکنی چون تورو ب چشم رفیق میبینه به حرفت گوش میده.نباید سرزنش و قضاوتش کنی.باید تو ی سری کارا باهاش همراه شی.مثلاااا اگه دخترت به ارایش کردن علاقه داره مثلا میتونی بگی فلان رنگ رژ هم امتحان کن ببین کدوم بیشتر بهت میاد.مثال بود البته.یا مثلا بگو اگه با دوستات میخای بری جایی بهم بگو خودم برسونمت. و مهم ترینش اینه ک راجب روابط دوس پسر دوس دختر حرف بزنی.مثلا بگی اگه خواستی با کسی دوست بشی بیام بهم بگو تا راهنماییت کنم

مث مامان من  جلوش ازادم هرکاری بکنم اما در حد با سیاست عمل میکنه خیلی باهام پایست اما انقدرسیا ...

چقدر خوووبهه مادرت

چند سالشه 

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
اول اینکه نباید ب عنوان ی مادر بهش نگاه کنی.باید ب عنوان یه دوست بهش نگاه کنی ک اونم متوجه بشه و احس ...

من ۱۵ سالمه 

بعد خیلی پایه هستم و همیشه دلم ی مامان پایه میخواست 

مامانم جوون هست اونم اهل بیرون و تفریح هست ولی دوست نیست باهام

منم دلم میخواد دوست پسر داشته باشم ولی فوق العاده غیر منطقی رفتار میکنه سر این موضوع 

خب اگر ی پسر خوب باشه چرا که ن باهاش دوست باشم زیر نظر خودش

یا هم‌ سنام میتونن ارایش کنن ولی من تا حالا غیر از ضد افتاب چیزی نخورده به صورتم 😑😑😑

خیلی ناراحتم 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
من ۱۵ سالمه  بعد خیلی پایه هستم و همیشه دلم ی مامان پایه میخواست  مامانم جوون هست اونم ا ...

منم زیاد ازت بزرگتر نیسم ولی از من ب تو نصیحت تا جایی ک میتونی تو این سن ارایش نکننن🤣🤣🤣چون بعدا ب خودت میخندی.ادم تو این سنا خیلی ضایه ارایش میکنه.هرچند ک رو مد باشه.راجب دوس پسر نظری ندارم چون ربط ب خانوادت داره ک اوکی باشن با این قضیه یا ن.مثلا مامان من اوکیه ولی میگه الان نه .رفتی دانشگاه.وقتی ۱۴ سالم بود فشار میخوردم ولی الان میبینم راس میگهه😂لامصب ادم هرچی جلوتر میره کیسایه بهتری هس.ولی میتونس با یکی مجازی دوس بشی.چرا میگم مجازی چون بعدا دوستات مسخرت میکنن ک اره یادته با فلانی دوست بودی😂مثال نقضم نداره

منم زیاد ازت بزرگتر نیسم ولی از من ب تو نصیحت تا جایی ک میتونی تو این سن ارایش نکننن🤣🤣🤣چون بعدا ب ...

دقیقا من میگم دانشگاه ولی الان فشار میخورم 🤣

مرسی عزیزدلم  36سالشه گلم زود ازدواج کرده

خیلی هم خوب .خوش بگذرون با مامان پایت 😍🙌🏻😂💙

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀