2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفااا

41 بازدید | 5 پست

از بین مدرسه نمونه دولتی که باید آزمون بدی تا قبولت کنن و رقابت خیلیییی بالاعه و مدرسه خصوصی که رقابت کمتر از اونجاعه و پول بیشتری میگیرن کدوم بهتره؟معلمای هردو مدرسه جز بهترین معلما هستن و منم واقعا توش موندم که چیکار کنم‌،ازطرفی میترسم تو مدرسه خصوصی افت کنم از طرف دیگه میترسم تو مدرسه نمونه دولتیه نتونم به اندازه بقیه بخونم.

کلاس نهمم و معدلم تا الان ۲۰ بوده و درحال حاضر تو مدرسه خصوصی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمونه بودم هم راهنمایی و هم دبیرستان

گلی به سرم نزده

افتضاح بود...دبیرا افتضاح،دانش آموزا افتضاح،امکانات افتضاح،اختیارات افتضاح،فاقد درک و شعورن دبیراش

اشتباه من و امثاله منو تکرار نکن

برو غیرانتفاعی

سالی که ما ازمون دادیم60تا تجربی گرفتن،سال دهم20تا تجربی از مدرسه مون دراومدن رفتن شاهد،مدارس معمولی و مخصوصا غیر انتفاعی

خیلیم راضین،خیلیم درسخونن،ترازاشونم فوق العاده س قبولیای کنکورشم بیشتره

(مدارس نمونه الکی به بچه ها استرس وارد میکنن،اکثرا بیصاحابن،فقط حرفن هیچ عملی نمیکنن.تو از دور میبینی و فک میکنی خوبه.بری مطمئنا پشیمون میشی.)

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
خیلی بهم کمک کردی ممنونتم♥️

خواهش میکنم.موفق باشی🌸💫💖

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨