2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری میشه تو بارداری با وجود دل درد و ویار زندگی کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم.ویارواقعا سخته.من پارسال همچین روزایی از شدت بدحالی فهمیدم باردارم.همش میگفتم یعنی میشه ببینم بچم بدنیااومده.من تاآخر ماه پنج ویار داشتم جوری که شش کیلو حدودا کم کردم تا مه پنج.اما بعدش دیگه خوب بودم الهی شکر.الانم که پسر نازم بغلم خوابیده و میگم همه اون بدحالی ها فدای یک تارموی جوجه نازم.برا شما هم میگذره ,فقط باید صبور باشی.مادر بودن یعنی صبوری و از خودگذشتگی دیگه
منم همینجوریم الان . کلا از زندگی بریدم نه میتونم به خونم برسم اصلا بزوور هفته ای یکبار جارو میزنم درصورتیکه قبلا ماهی یکبار خونه تکونی میکردم اینقد که انرژیم زیاد بود .‌‌..نه به شوهرم میتونم برسم ...ونه به دخترم ‌..ونه میتونم غذا درست کنم الان دوماهه ونیمه دقیقا ...هرروز غذاهای رنگی وتازه براشون درست میکردم ولی الان نمیتونم داغونم دااااااااااغون