2777
2789

بچه ها امروز اومدم گفتم تست زدم مثبت شده امروز رفتم آزمایش دادم زنگ زدن گفتن چیزی معلوم نشده زود اومدی شنبه بیا تکرار کن ..مگه میشه بی بی مثبت باشه آزمایش جواب نده..بی دوراهی موندم روزه ام چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندتا بی بی زدم ...علائم دارم درد سینه کمر درد زیردلم درد میکنه.. تعقییر رنگ سینه ب قهوه ایی

علائمو ول کن، خیلی علائم بارداری شبیه پریودیه

من حتی موقع پری حالت تهوع هم میگیرم بعضی وقتا

بیبی چک زیر ۵ دقیقه مثبت شد؟

داروی خاصی مصرف نمیکنی؟

علائمو ول کن، خیلی علائم بارداری شبیه پریودیه من حتی موقع پری حالت تهوع هم میگیرم بعضی وقتا بیبی چ ...

نه من اصلا دارو نمی‌خورم حتی استامینوفن ساده...اصلا سابقه تاخیر  پریود نداشتم...دعاکنین برام شنبه میرم دوباره

نه من اصلا دارو نمی‌خورم حتی استامینوفن ساده...اصلا سابقه تاخیر  پریود نداشتم...دعاکنین برام شن ...

اگه دارو مصرف نمیکنی احتمالا آزمایشگاه اشتباه کرده

بازم بیبی چک با یه مارک دیگه مثل  مدیکور امتحان کن ببین بازم مثبته یا نه

ب نظر منم همینه چون با شک جواب داد😑😑😑

من ۲۰ روز بعد موعد بیبی چک زدم  و رفتم آزمایش دیگه شکی درش نبود،اینقدرم حالت تهوع داشتم که مطمئن بودم!!

یکم صبر کن،فعلا هم به کسی نگو تا مطمئن بشی

من ۲۰ روز بعد موعد بیبی چک زدم  و رفتم آزمایش دیگه شکی درش نبود،اینقدرم حالت تهوع داشتم که مطمئ ...

روزه چیکارکنم...بخاطر دردی ک داشتم زود آزمایش دادم و اینکه رفتم پیش ماما و خواهرشوهرمم  توبهداشت کارمیکنه ...نهایت بفهمه کسی هم و نباشم چ تاثیری ب حالشون داره😑😑😑😑😔

روزه چیکارکنم...بخاطر دردی ک داشتم زود آزمایش دادم و اینکه رفتم پیش ماما و خواهرشوهرمم  توبهداش ...

روزه اگه میتونی بگیری اشکال نداره، اگه حس میکنی نمیتونی یا حالت خوب نیست نگیر

من تا مطمئن نشدم نگفتم،ولی خودم حساس بودم کسی ندونه

شما روی اخلاق خودت رفتار کن

روزه اگه میتونی بگیری اشکال نداره، اگه حس میکنی نمیتونی یا حالت خوب نیست نگیر من تا مطمئن نشدم نگفت ...

من چاره نداشتم باید میگفتم ک ب پزشک روستا بگه ک دوباره باید تکرار شه...تا شنبه چ جوری صبر کنم..منم خودم دوسندارم فعلا کسی بدونه..مشکلی نداره واسه رشد جنین...زیر دلم خیلییییی دردمیکنه