2777
2789

من همیشه با خورش و سوپ اینا درگیرم‌نمیفهمم چقدر اب داشته باشه 

الانم شله زردم نمیدونم سفته یا ن چیکار کنم 

از کجا بفهمم هنوز اماده نیست البته

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از قاشق نباید شره کنه  یکم بریز توی ظرف سرد ک شد ببین ابکیه یا ژله ای ...باید ژله ای بشه

ممنون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
لعاب باشه ،آب نه بعدهم چون خاموش میشه همیشه یکم سفت تر میشه مثل غلظت سوپ باشه

هنو‌ز تازه زعفرونش ریختم یکم دیگ دمش کنم 

نزدیک‌افطار تو ظرف میریزم 

خیلی استرس دارم چون میخوام تقسیم کنم😖

وقتی قل میخوره میپاشه بیرون

الان زعفرونش ریختم 

هنوز نمیدونم شکرشم اندازست روزم 😖😖

کاش یکی برام‌تست میکرد انقدر استرس دارم

الان زعفرونش ریختم  هنوز نمیدونم شکرشم اندازست روزم 😖😖 کاش یکی برام‌تست میکرد انقدر استرس د ...

شله زرد خیلی شکر میخواد

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

دوبرابر میزان برنج شکر میخاد

ی لیوان فرانسوی برنج

دو لیوان فرانسویی شکر

باید زیاد سفت م نباشه

با قاشق هم بزن در حد نرمال

تا گرم ه تو ظرف دلخواهت بکش تا سرد شد با دارچین تزیینش کن