2777
2789
رفتاراش غیر قابل کنترله خیلی افتضاحه:) ازش متنفرم وقتی نمی‌خواد بهش کمک کنیم

نگو اینجوری.

من مامانم تنها کسمه.

پدرم فوت کرده و هروقت مامانم مریض میشه فقط التماس خدارو میکنم خوب شه هیچ وقت سرش غر نزنم و...

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه قطره هست دکتر داده بود به ما هالوپریدول اونو میریختیم تو غذاش میخورد تا حدی کنترل میکرد البته دو قطبی درجه هاش فرق میکنه به دکتر بگید همکاری نمیکنه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
عزیزم میشه بگی چه جوریه کاراش و رفتاراش؟؟از لحاظ هوشی یا رفتاری مثل آدمای عادی رفتار میکنه؟چه داروها ...

داروهاش رو بلد نیستم بذار مامانم چند دقیقه دیگه اومد میگم 

رفتاراش زیاده مو به مو بخوام بگم از اضافه خرج کردن بگیر تا دق دادن منو مامانم:))💔

من تک فرزندم  شونزده سالمه  اهل شمالیم

آها.

سعی کن مراعاتشو بکنی.

منم آخرین بچه ام و ۱۷ سالمه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

رفتاراش غیر قابل کنترله خیلی افتضاحه:) ازش متنفرم وقتی نمی‌خواد بهش کمک کنیم

دست خودش نیست ، میفهمم چی میگی ، باور کن خودش نخواسته که اینطوری باشه ، خواهش میکنم باهاش مهربون باش ، هر چی زودتر راضی بشه بره دکتر بهتره ، بعد از اینکه بره دکتر روانپزشک تازه بعد از یه مدت میبینی چقدر پدرت مهربونه،. الان که اینجوریه خودش متوجه نیست ، ولی چه رفت دکتر چه نرفت دوستش داشته باش اصلا و اصلا بهش فحش نده داد هم نزن ، باورت نمیشه که انگار دارم با گذشته ی خودم حرف میزنم :) دوستش داشته باش 

داروهاش رو بلد نیستم بذار مامانم چند دقیقه دیگه اومد میگم  رفتاراش زیاده مو به مو بخوام بگم از ...

باشه ممنون،

دور از جون یکی رو میشناسم میگن دوقطبیه رفتاراش یه جوریه نمیدونه نباید هر حرفیو بزنع،و یه سری کارا داره خیلی مهمع بدونم دقیقا دوقطبیه یا چیز دیگع،درضمت لیتیوم هم مصرف میکنه با چنتا داروی دیگه

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...

بیماریش همیشه هست یا چند ماهی یکبار عود میکنه؟

نگو اینجوری. من مامانم تنها کسمه. پدرم فوت کرده و هروقت مامانم مریض میشه فقط التماس خدارو میکنم خو ...

آخه میدونید هر کسی یه اندازه صبر داره 

دیگه من چند مدنیه نی نی سایتم همه جای بزرگترام 

ما الان از لحاظ مالی هم بشدتتتت فقیریم🥲🤧💔

حقوق مون هفت میلیونه از طرفی شمال زندگی میکنیم باید شالیزارهای خودمون رو بکاریم 

پدرم اصلا آدم عاقلی نیست 

بهش میگیم نکن آقا پول خرج نکن زور حرفشو میزنه

منو مامانمو تهدید می‌کنه...

دست خودش نیست ، میفهمم چی میگی ، باور کن خودش نخواسته که اینطوری باشه ، خواهش میکنم باهاش مهربون باش ...

شما هم داشتید تو خانواده؟

من ۱۷سالمه.خیلی اذیت شدم پارسال تنهایی وقتی مادرم بیماریش عود کرد اما بیشتر اینکه خودش خوب نبود اذیت میشدم

باشه ممنون، دور از جون یکی رو میشناسم میگن دوقطبیه رفتاراش یه جوریه نمیدونه نباید هر حرفیو بزنع،و ی ...

لیتیوم ما اینور نمی‌تونیم پیداش کنیم..مشابه داره

سلام دکتر نمیره  داروهاشم بعضی وقتا میخوره بعضی وقتا نه

اینکه دارو هاشو قطع کنه یا سر وقت نخوره خیلی خیلی بده ، باهاش صحبت کن اروم بگو بابا منم اگه از نظرت مشکل دارم میرم دکتر دارو میخورم، بش بگو اینکه دارو میخوره و قطع میکنه خیلی ضرر داره، یا بهتره اینارو مامانت بهش بگه ، خودت ببین کدومتون بهش بگید بهتره.... ولی باید مرتب دارو بخوره 

آخه میدونید هر کسی یه اندازه صبر داره  دیگه من چند مدنیه نی نی سایتم همه جای بزرگترام  م ...

روانپزشک که بره خوب میشه عین همه آدما.

اون فقط دست خودش نیست عزیزم.

داروهاش رو چرا نمیبرید عوض کنید

دست خودش نیست ، میفهمم چی میگی ، باور کن خودش نخواسته که اینطوری باشه ، خواهش میکنم باهاش مهربون باش ...

جای خواهرم بخدا می‌خوام کمکش کنم هم من هم مامانم