2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این حرف مادرشوهرم چیه

373 بازدید | 20 پست

سلام،اول بگم که من یه مدت زیاد حدود ۱سالی میشد که هیچ لباسی نگرفته بودم بخاطر این که همسرم کمی مشکل داشت ولی همیشه حواسم به همسرم بود و مناسبات پولامو جمع میکردم کادو یا لباس میگرفتم گذشت و همسرم پول خوبی دستش اومد و رفت برام کلی لباسو اینجور چیزا گرفت ولی برای خودش چیزی نگرفت وازم تشکر کرد گفت تو اولویتی اول تو گفت بعدا میگیرم تا اینجاشو داشته باشین

خب

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

که گذشت ما دوروز پشت هم رفتیم خونه ی مادرشوهرم و من هربار یه تیپ زدم و رفتم مادرشوهرم وایساد شوهرم که نبود گفت لباسارو تازه خریدی گفتم بله گفت پسرم برای خودش چیزی نخرید گفتم نه فعلا چیزی نخواست و داره گفت بعدا شروع کرد به گفتن آره من بهترینا پسرمو میپوشندم تو باید میگرفتی براش من از دهن خودم میکشیدم بیرون میدادم به پسرم دوستان همسرم قسم میخوره که سالی یه بارم تو بچگی لباس نمیکرفت و اینم بگم مادرشوهرم ریالی به ما کمک نکرده تو کل دوران ازدواجمون نه برای من نه برای همسرم و نه بچم

که گذشت ما دوروز پشت هم رفتیم خونه ی مادرشوهرم و من هربار یه تیپ زدم و رفتم مادرشوهرم وایساد شوهرم ک ...

دوتااشتباه داشتی اینجا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

که گذشت ما دوروز پشت هم رفتیم خونه ی مادرشوهرم و من هربار یه تیپ زدم و رفتم مادرشوهرم وایساد شوهرم ک ...

حالا شماهم برا همسرت میگرفتی

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

چرا وایسادی هرچی گفت رو جواب دادی؟؟؟؟؟ اینجور موقع ها جواب سربالا بدین بفهمن حرفشون بی اهمیته

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

همینجوری که داشت میگفت گفت مرد باید به خودش برسه زن باید بگیره برای شوهرش دوستان من برای همسرم میمیرم همیشه دوس دارم بهترینا مال اون باشه ولی ایندقعه خودش گفت من دارم تو یک ساله چیزی نگرفتی برای خودت و ناراحت بود 

من دز جواب به مادرشوهرم گفتم کاش این حرفایی که به من میزدین به دخترتونم میگفتین چون دخترتون هر روز هر دقیقه یک لباس ولی شوهرش بیچاره من چندساله بایه لباس میبینم این حرفارو به دخترتونم بگید دیدم ساکت شد و دیگه حرفی نزد ولی من هنوز ناراحتم همسرمم گفت فعلا دیگه اونجا نریم