2777
2789
عنوان

عروس هلندی

158 بازدید | 18 پست

سلام دوستان لطفاً میشه کمکم کنید

نزدیکه 20روزه 4تا عروس هلندی خریدم دوتا ماده دوتا نر 

صاحبش گفت یکی از نر حرف میزنه اما تا الان حرف نزده و گاز میگیره نمیشه حتی بهش دست زد

چیکار کنم که رام بشه و حرف بزنه؟؟؟

و اینکه مشکلی نداره 4تا باهم بزرگ کنم ؟؟؟

اینم بگم که دیروز یجا خوندم نوشته باید جدا باشه منم  اون یدونه نر که گفت حرف میزنه جدا گذاشتم توی قفسه دیگه اون سه تارو هم جدا تو یه قفس دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا باشه ینی با جفتاشون  باشن 

وقتی گاز میگیره ینی احساس امنیت نمیکنه انقد باید باهاش خوب باشب تا رام بشه ونوکم بزنه گاز شدید نمیگیره 

باهاش حرف بزنی انگشت تو قفسشون نکنی و فرق بینشون نذاری چون سریع قهر میکنه عروس هلندی 

طبیعیه منم داشتم خیلی گاز میگرفت و وحشی بود چون خودم وقتشو نداشتم هدیه دادم خواهر شوهرم انقد الان رام شده عاشقه پدرشوهرمه موقع غذا خوردن میره رو سره پدرشوهرم میشینه کلن پیششه😂😍

خدا❤️
جدا باشه ینی با جفتاشون  باشن  وقتی گاز میگیره ینی احساس امنیت نمیکنه انقد باید باهاش خوب ...

بخدا انقد دوستشون دارم دلم میخواد بیان رو دستم

انقد قربون صدقشون میرم اما بازم فایده نداره خب این یدونه رو گذاشتم جلوی چشمم باشه اما اون یکیا جلوی چشم نیستن مشکلی نداره؟؟؟

میشه بگی که چه چیزایی باید بهش بدم 

هویج رنده شده انواع میوه ها اینا بزار براشون برنج ساده پخته شده تخمه خیلی دوست دارن براشون آهنگ بزار بگو یک دو تا بالاشون باز کنن سرتو بالا پایین کن با آهنگ باد میگیرن بعد اینکه کلمات کوچیک‌مث بدو بدو بوس بوس بابایی بگو خودشون یواش یواش میحرفن  سفیده تخم مرغ اگ مولد هستن ی مدتی نر مادی ی جفت جدا کن بعد پیش هم بزار تولید مثل میکنن براشون اسباب بازی بخر تقویتی  خیلی حساسن سریع افسرده میشن نازسون کن 

هویج رنده شده انواع میوه ها اینا بزار براشون برنج ساده پخته شده تخمه خیلی دوست دارن براشون آهنگ بزار ...

مرسی عزیزم 

پس اگه کنارهم باشند یا جدا بازم حرف میزنه؟؟؟

خب پس چیکار کنم  قبلاً تو دوتا قفس جدا بودن اما کنارهم دیشب شوهرم گفت از پیش هم برشون  دا ...

نمیدونم عزیزم هر طور صلاحه برای من کنار همن از هم جداشون نمیتونیم بکنیم چون جفت هم شدن  بخواد حرف بزنه حرف میزنه ربطی به جفت داشتنش نداره لج بکنه حرف نمیزنه 

عین بچن