2777
2789

کیف مدارکم هیچ جاا نیس رسما گم شده نمیدونمم کجا

باید برم درخواست بدم برا کارت ملی و‌گواهینامه؟

شما تجربه گم شدن مدارک داشتین؟ اصن بهم میدن🥲؟

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن برو پلیس +۱۰  اعلام مفقودی کن 

وگرنه دست ادم نااهل بیوفته  کاری کنه پای تو گیره ها

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

برو درخواست بده 

شوهرم کلرت ملی گم کرده الان بهش یه کاغذ دادن باهمون کارش راه میفته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
برو درخواست بده  شوهرم کلرت ملی گم کرده الان بهش یه کاغذ دادن باهمون کارش راه میفته

کجا درخواست بدم؟

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

برو دفتر پیشخوان دولت اعلام مفقودی کن بعد باید بری دادسرا اونجام اعلام کنی 

البته از دفتر پیشخوان بپرس الان خودشون اعلام می‌کنند یا نه 

دادسرا به این خاطره اگه از این تاریخ با کارت ملی تو کاری کنند به پای تو نوشته نشه. 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

من کارت سوختم و گم کردم لعنتی باید برم پلیس بعلاوه 10 درخواست بدم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

وای عزیزم‌

بازم بگرد ایشالله پیدا میشه‌

ولی باید بری پیشخوان‌ دولت 

پلیس +10

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
حتمن برو پلیس +۱۰  اعلام مفقودی کن  وگرنه دست ادم نااهل بیوفته  کاری کنه پای تو گیره ...

برم پلیس +۱۰ یا پیشخوان؟

واسه گواهینامه هم برو پلیس +۱۰ کارت رو راه میندازن 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864