2777
2789
عنوان

بچه ها ، بیاین صحبت کنیم‌

102 بازدید | 15 پست

من از زدواج نکردن و بچه دار نشدن میترسم  هر سال که به سنم اضافه میشه بیشتر این ترسو حس میکنم 🫠 الان هنوزم ازدواج میکنه کسی ؟ اخه تا میام بهش فکر نکنم و راجع بهش وسواس نشم یک چیزی که منو یادش بندازه دوروبرم میبینم 😐مثلا یک پست تو اینستا دیدم که یکی کامنت کذاشته بود رابطه سفید واقعا خوبه ازدواج نکنید بدرد نمیخوره و ۱۵۰ تا هم لایک خورده بود و موافق داشت 😐 باز استرسی میشم که الان کسی ازدواج نمیکنه 

یا مثلا دفعه پیش پست گذاشتم راجع بهش کامنت گذاشتن اره خب پسرا میرن ۱۵ سال کوچیکترو میگیرن متاسفانه جامعه خرابه و … من باز بیشتر استرسی و ناامید شدم‌😞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین چند روز مانده به رمضان نامزدی پسر خالم بود بخدا هیشکی نمی گفت خوشگله وقتی برگشتیم خونه حتی پسرا فامیل می گفتن اینم زن بود گرفت نه قیافه نه پول داشت اصلاهم سرزبون دارنبوداینو گفتم که بدونی به این چیزاربط نداره ولی پسر خالم انقدر خوش اخلاقه که نگو انشاالله خوشبخ شن وهمین زودیا کیس خوب براتوهم بیاد

چند سالته؟ تحصیلات و شغلت چیه؟ چرا فکر میکنی ممکنه خواستگار نداشته باشی؟ کی گفته ملت ازدواج نمیکنن؟ پس هزاران تالار عروسی و دفتر ازدواج جمع کردن نشستن توی خونه مگس میپرونن لابد؟! 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
همین چند روز مانده به رمضان نامزدی پسر خالم بود بخدا هیشکی نمی گفت خوشگله وقتی برگشتیم خونه حتی پسرا ...

امیدوارم ، من چون خودم خانوادم خیلی  کم جمعیته همیشه دوست داشتم خودم با حداقل دو تا بچه ازین حس تنهایی و سوتو کوری نجات پیدا کنم و همیشه دوست داشتم فرزند خودمو تربیت کنم و براش همه امکانتو محیا کنم و موفق شدنشو ببینم ،  الان که تو سن مناسبشم و خبری نیست استرسی شدم که ایندم به این ارزو و شاید بشه گفت تنها ارزوم و امیدم واسه موندن تو این زندگی  نرسم 🦦

ازدواج سفید اوکیه درصورتی که بچه دار نشید

بنظر من اصلا اوکی نیست 

تو عرف جامعه ما قابل قبول نیست و برای دختر ضررش به مراتب بیشتر از پسره ، عرف جامعه نگاهش روی چنین دختری خیلی بدتر از چنین پسری هست و اگر اقا به هر دلیلی این ازدواج رو به هم بزنه (که فکر میکنم دلیل این عدم تعهد محضری همین راحت بهم زدنش باشه)، خب دختر با توجه به این عرف خیلی ضربه میخوره و کلا مسیر زندگیش تغییر میکنه 

بنظر من اصلا اوکی نیست  تو عرف جامعه ما قابل قبول نیست و برای دختر ضررش به مراتب بیشتر از پسره ...

تو جامعه ما که اره چون خیلی حساس و تعصبین روی یسری چیزا مثلا اینکه دختر حتما باکره باشه ولی بقیه جاها زیاد نه 

من حتی برنمیگردم نگا کنم کی چی ریپ زده روی کامنتم، پس الکی فشار نیار به خودت! 
چند سالته؟ تحصیلات و شغلت چیه؟ چرا فکر میکنی ممکنه خواستگار نداشته باشی؟ کی گفته ملت ازدواج نمیکنن؟ ...

۲۷ تازه ارشد گرفتم 

وضعیت مالی خانوادم خیلی ‌خوبه‌اما‌با کسی در ارتباط نیستیم چون تقریبا تمام فامیلیمون‌مهاجرت کردن 

نمیدونم شرایط جامعه و سرگذشت بقیه رو میبینم میترسم

امیدوارم ، من چون خودم خانوادم خیلی  کم جمعیته همیشه دوست داشتم خودم با حداقل دو تا بچه از ...

انشالله هرچه زودتر خداازدواجی نسیبت کنه ازاونی هم که می خوای بهتر برات حمد و۵۰تاصلوات فرستادم عزیزم

دعاکن حاجت رواشم🙏😔

تو جامعه ما که اره چون خیلی حساس و تعصبین روی یسری چیزا مثلا اینکه دختر حتما باکره باشه ولی بقیه جاه ...

خب همون دیگه ما الان تو ایرانیم 

ترکیب سنتی و مدرنیته بدترین چیزه که الان تو ایران داریم میبینیم بدیای سنتی و مدرنیته رو برداشتیم فقط ، فکر کن الان واسه اقایون ازدواج سفید  از نظر جامعه درسته بده اما مطمئنم یک دهم بدیش برای دختر هم نیست ،  این که کاری در جامعه مورد قبول باشه یا نه خیلی مهمه