2821
2789

مامان بابام خیلی وقته‌جدا شدن خیلی دلم گرفته 

من ۱ سال ازدواج کردم یه قرون بهم نداد 

مادرشوهر پدر شوهرم همش میکبون تو چشمم

بابام ورشکسته شده اما پول زیاد دستش میاد گاهی ۱۱ ساله ورشکسته شده پولاشو یا میده ماشین و گوشی و مغازه و خونه واسه داداشم یا قرضاشو میدادی بابام یه جورایی خودخواهه وقتی مجردم بودم اصلا مهم نبود بچه هاش چیکار میکنن فقط مامانم کار میکرد دلم برای مامانم میسوزه

برای من هیچی 😔 

تازه من مادرشوهرم از خونه بیرونمون کرد خونه مامانم میمونم 

کل وسیله های خودم خونه مادرشوهرمه 

بابام حتی واسم جهزیه نخرید شب و روز مادر شوهرم بهم تیکه مینداخت و مسخرم میکرد و منم چون هی به خانوادم توهین میکرد ۹ ماهه از‌خونش رفتم شوهرمم باهاش حرف نمیزنه بخاطر من 

الانم ۲۰۰ ملیون ۱۰۰ ملیون قرض بدهیاشو میده بدهیایی که اصلا مهم نیست ۱۱ ساله مهم نیست 😔

اصلا به فکر من نیست فقط مامانم به فکرمه

من همیشه احترامشو گرفتم‌بخاطر اون باهمه دعوا کردم

شوهرم خیلی تحت فشاره بخاطر من جهزیه خرید خونه ساخت حتی ۲ ماهم نتونستیم تو اون خونه بمونیم مادرشوهرم فراریمون داد الان خونه مامانمم کل پولامونو خرج خونه اونجا کردیم یه ماشبن داریم دلم نمیخواد بفروشیم دلم برای خونه زندگیم تنگ شده 

الان دارم مینویسم فقط گریه میکنم

عذاب وجدان دارم سربار مادرمم هرچند مادرم اینجا نیست ۱۰ روز دیگه برمیگرده ۹ ماهه ما اینجاییم  فقط خونش خالیه اونم اجاره نشینه ماهم کرایه نصف نصف میدیم 

میترسم ۱۰ روز دیگه بیاد زندگیم سخت تر بشه 

خیلی داغونم کیا مثل من از پدر خیر ندیدن 😔

آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱

با اجازه اسی بچه ها توروخدا به پیج لباس من سر بزنید قیمتام خیلیخوبه فالورام بره بالا 

راستی کارای جدیدمون با قیمتای باور نکردنی رسید  

Poshak_delvan_org

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خونه تون بالا یا پایین یا نزدیک خونه مادرشوهر ساختین.اخه چرا اینکار و می کنین؟واسه چی واسه زندگی انقد نزدیک میشین به خانواده شوهر که این اتفاقا بیوفته؟خوب همون پول و میدادین خونه می‌خریدین یل میدادین رهن یه خونه 

نمیشه برگردی بری خونه خودت و بامادرشوهرت کاری نداشته باشی؟

اخه خیلی اذیتم میکرد شوهرمو‌به جونم مینداخت میگفت سرش داد بزن باهاش‌مهربون نباش نبرش بیرون چه خبره شوهرمم اون موقع تحت تاثیرشون قرار میگرفت خیلی‌اذیتم میکرد فوش ناموسی میداد از قیافم ایراد میگرفت بهم‌توهین‌میکرد دیوونست کلی قرص اعصاب میخورد

حتما خونه تون بالا یا پایین یا نزدیک خونه مادرشوهر ساختین.اخه چرا اینکار و می کنین؟واسه چی واسه زندگ ...

میخواستم تنها نباشیم دلم یه خونواده ی گرم و صمیمی میخواست اما مثل شیطان افتاد تو زندگیمون

اخه خیلی اذیتم میکرد شوهرمو‌به جونم مینداخت میگفت سرش داد بزن باهاش‌مهربون نباش نبرش بیرون چه خبره ش ...

خونتون دوطبقست؟ پس بدش اجاره برو یجای دیگه

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
خونتون دوطبقست؟ پس بدش اجاره برو یجای دیگه

اره نمیذاره روانیه میگفت خونه ی خودمه بابا اومده خونمو ازم بگیره 😑😶 

اره نمیذاره روانیه میگفت خونه ی خودمه بابا اومده خونمو ازم بگیره 😑😶 

پس بمون پیش مامانت کرایشم بده ولی پیش اون عجوزه نرو 

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
2823
2791
2779
2792