2777
2789
عنوان

ناخنکارا بیاین لطفا

79 بازدید | 9 پست

بچه ها من پلی ژل با قالب زدم البته مبتدیم هر دو دفعه که انجام دادم فرداش از لبه ی آزاد ناخن شکست علتش چیه خوهشا راهنماییم کنین زیر سازیو کامل انجام میدم.

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشین درآمدتون چقدره؟ چقدر رفتین اموزش؟ چقدر وسایل میخواد؟ سخته کارش؟

گلم منم تازه شروع کردم 7 تومن وسیله هام شده البته فقط ضروریارو گرفتم فعلا خواستم خودم انجام بدم با آموزشای اینستاگرام و یوتیوب ببینم میتونم یا نه چون آموزشش 5 الی 7 تومن هس.ولی اگه دستت راه بیفته و تمیز و دوام داشته باشه کارت درامدش عالیه من خودم هر ماه 300 میدادم واسه ترمیمم روز ب روزم ک گرونتر میکنن

ممنون عزیزم از توصیحاتی که دادی  یعنی دیگه پول آموزش نمیدی؟

تمرین و تکرار میخواد خودم خیلی علاقه دارم فعلا با آموزش مجازی پیش میرم ولی اگه ایراداتم رفع نشه یا مشکل داشته باشم مجبورم برم حضوری دوره ببینم 

سلام گلم خوبی ببخشی ک اینجا کامنت میزارم شما جراحی کیست لثه انجام داده بودید دیگه اون کیست بر نگشت؟الان دندونتون اصلا درد نداره؟منم مث شما جراحی کردم چون بزرگ شده بود برج۱۲جراحی کردم و الان گاهی وقتا یکم اون دندونم درد میگیره مال شمام اینجوریه یا کلا درد نداره؟

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
سلام عزيزم خوبي شما دندون جلوييت كيست داشت خوب شدي؟ من الان اخراي ارتودنسيم ريشه دندونم درد گرفت&n ...

سلام گلم خیلی ببخشید که دیر جواب دادم من دندون یکم کیست داشت ی سال خودمو ب اب و آتیش زدم خوب شه نشد مجبور ب جراحی شدم که عالی بود هر چند عصب کشی انجام دادن برام

سلام گلم خوبی ببخشی ک اینجا کامنت میزارم شما جراحی کیست لثه انجام داده بودید دیگه اون کیست بر نگشت؟ا ...

سلام گلم ببخش دیر جواب میدم بله مال من قبل جراحی خیلی اذیت شدم ولی بعدش خداروشکر عالی بود دردی هم نداشتم تا الان ک 4 سال میگذره