2777
2789

یهو دلم خواست تاپیک بزنم

دیروز صبح کار داشتم رفتم بیرون ، دیدم پسر و دخترای دانش آموز دارن پیاده میرن مدرسه 

یهو یاد خودم افتادم یاد دوران دبیرستانم 

چه دوران عالی بود که با استرس کنکور لعنتی و کلای های مسخره کنکور پر شد 

جو دانشگاه لیسانس ، فوق و دکتری خوبه ولی دبیرستان یه چیز دیگس 

اگر کسی بتونه استرسش رو کنترل کنه جز بهترین دوران زندگیش میتونه باشه 

واقعا ناراحت میشم میبینم دبیرستانی های اینجا تاپیک میزنن  و از حال بدشون میگن 

تو توی بهترین دورانت هستی دختر به خودت بیا 

بشی ۲۸ سالت مثل من اونوقت میگی چه استرس مسخره ای داشتم و چه راهکار راحتی داشت و میشد برطرفش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حرفتون مصداق سندروم شیشه خیارشور !.

چون اون دوران رو سپری کردین و گذشته ، فکر میکنین کار اسونی بوده،این درحالیکه اگه برگردین به اون دوران،بسختی میتونین با استرس و مشغله فکریش کنار بیاین.

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

هیچ استرسی نداشتیم هیچکدوم ... انقد خوش گذشت بهمممون خیلی خوب بود...همیشه تابستون برام عذاب بود...ما هیچوقت با دوستامون چ دانشگاه چ مدرسه تفریح بیرون ک‌پولی باشه و اینا نداشتیم ولی خودم آدم شوخی ام انقد خوش می‌گذشت و دلقک بازی درمیاوردیم...دبیرستان...خوابگاه...دانشگاه...اذیت کردن  معلم و ... درکنارشم من درسمو میخوندم عین آدم... ولی الان درست بعد دانشگاه زندگیم نابود شد و هیچوقت مث گذشته از ته دل شاد نمیشم...گذشته ام همون موقع غم‌بود گریه بود...ولی همش نبود‌‌‌...هر لحظه نبود

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

منم 38سالم هست به شما میگم شما هم هنوز جوون هستید و وقت وانرژی زیاد دارید😍بخدا از لحظه تولد تامرگمون وقت واسه لذت بردن داریم ویه بخش بزرگ از نگرانی هامون بی خوده، زمان می گذره و خوشی ومشکلات رو مثل آب روون با خودش می بره، فقط از تن سالم ودل خوش باید لذت برد😊

معلما نمیزاشتن حالمون خوب باشه

تحقیر میکردن دانش اموزو

غرور دانش اموزو له میکردن

انگار برده بودیم تو مدرسه

من ک نمیبخشمشون با ایندم بازی کردن

حتی نفرینم یکیشونو گرف

جلو یه عالمه دانش اموز لهم کرد با توهیناش

وای منم یاد دبیرستان خودم میفتم مخصوصا بعد عیدا که می رفتیم مدرسه از کوچه پس کوچه ها بوی گل ها و نسیم صبح ش هنوز تو بینی مه دوران عشق و حال، حاضرم نصف عمر من بدم برگردم اون موقع 

من الان تو همین حس ام 

می دونی ۱۹ سالمه و از سالای دبیرستان بخاطر کرونا چیزی حس نکردم و الان هم پشت کنکوری هستم 

۳ سال از بهترین سال های عمرم شده بدترین سالها که با استرس کنکور و آینده مبهم می گذره 

همه چیز بهم زهرماره 

خسته خستم 

من بهترین سال های عمرم و شیرین ترین هاش دوران راهنمایی بود 

من از ۱۸ سالگی چیزی نفهمیدم این ۲ سال رو زندگی نکردم اگه می دونستم اینقدر وحشتناکه این دوران عمرا تو وادی کنکور می آمدم  

دیگه هزار ماشاالله الان بیشتر دبیرستانیا رل دارن و عشق و حال و همه کاراشون به جاست نه مثل زمان قدیم ...

من اینطور نیستم بر عکس از سن ۱۷ تا ۱۹ بدترین سالای عمرم برای خودم بود 

من الان یک آبم با خیال راحت و بدون استرس کنکور نمی تونم بخورم 

من خودم دانشجو هستم

اینکه بعضیا میگن دبیرستان خوبه ، دانشگاه بده 

یا بعضیا میگن دانشگاه خوبه ، دبیرستان بده

باید خدمتتون عرض کنم که هیچ فرقی نداره

همش بستگی به خود آدم داره !

مثلاً کسی که دوران دبیرستان همش عشق و حال بوده توی دانشگاه هم همین وضعیت رو داره و خوش میگذره بهش

ولی کسی که دبیرستان سر به زیر بوده ، دانشگاه هم همینطور