گفتم عزیزم
البته بین لوبیا و هویج رو بخار پز کن که پختش راحتتر بشه
بعد پیاز رو خلال کن تفت بده با گوشت چرخ کرده لوبیا و هویج بخار پز شده رو هم یکم با روغن تفت بده که یکم سرخ بشن زرد چوبه و نمک و یکم فلفل سیاه و زعفران دم کرده هم اضافه کن خوب که مواد مخلوط شد بزارشون کنار
برنجم از قبل خیس کن آبکش که کردی اگه خواستی ته دیگ نون بزار یا نه سیب زمینی ...من نون رو کف قابلمه هر دو طرفشو سرخ می کنم که ته دیگم نازک باشه و برنج زیاد بهش نچسبه بعد لایه لایه برنج و موادتو بریز ...آخر سر یه فنجون آب داغ بریز اطراف مواد در قابلمه رو بزار یکم که بخار توی قابلمه بیشتر شد زیر حرارتو کم کن تا دم بکشه
نزدیک ۴۰ یا ۴۵ دقیقه هم زمان میبره تا کامل دم بکشه