2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این روش منه 

لوبیاهارو بعد از اینکه ریز کردی میشوری و میجوشونی به مدت ۲۰دقیقه 

مرغ هم ابپز میکنی ریش ریش میکنی 

من همیشه سویا هم میریزم خوشمزه میشه اگ دوس داشتی هم بریز 

بعد همه ای اینهارو با هم تف میدی و ادویه و رب هم بهش اضافه میکنی 

عدس هم خوب میشه 

برنجتم ک ابکش کردی لایه لایه بریز با موادت 

لوبیا سبز و هویج و پیاز و گوشت چرخ کرده رو از قبل تفت میدم با چنتا ادویه و زعفران

برنجم آبکش می کنم بعد لایه لایه میریزم تو قابلمه اگه دوسداشتی ته دیگ نون یا سیب زمنی هم بزار من اکثرا سیب زمینی میزارم

خیلی خوشمزه میشه ..سالاد و دوغ هم کنارش

این روش منه  لوبیاهارو بعد از اینکه ریز کردی میشوری و میجوشونی به مدت ۲۰دقیقه  مرغ هم اب ...

عدس ندارم

واقعیتش تازه اول زندگیمونه 🥲😂همه چی فراهم نی

بعد پوره گوجه هم بزنم خوبه با رب؟

عدس ندارم واقعیتش تازه اول زندگیمونه 🥲😂همه چی فراهم نی بعد پوره گوجه هم بزنم خوبه با رب؟

اشکال نداره دفعه بعد داشتی یکم بریز خوشمزه میکنه اره بزن 

من کلا خودم دوست دارم پلوم همه چیز داشته باشه 🙂

اشکال نداره دفعه بعد داشتی یکم بریز خوشمزه میکنه اره بزن  من کلا خودم دوست دارم پلوم همه چیز د ...

باش عزیزم دستت درد نکنه

بعد مثلن برا ۴ پیمانه برنج چقد لوبیا بسع؟

لوبیاهامو شستم ، ریز کنم بلد تو اب بزارم ۲۰ دیقه بجوشه؟ یا ن

عدس ندارم واقعیتش تازه اول زندگیمونه 🥲😂همه چی فراهم نی بعد پوره گوجه هم بزنم خوبه با رب؟

گوشت داری؟ اول پیاز داغ کن بعد گوشتتو تفت بده بعد که گوشتت سرخ شد زردچوبه و رب و تو همون روغن سرخ کن لوبیاهاتو بریز حسابی تفت بده اب اضافه کن یک پیمانه بیشتر از برنجت مثلا اگه میخواهی سع تا پیمانه برنج بپزی چهارتا ای بریز بزار چهل دقیقه تا یکساعت گوشت و لوبیات بپزه اگه گوشتت چرخ کرده اس همون چهل دقیقه کافیه بعد برنج هاتو اصافه کن نمک بزن یه کره بنداز و دم کن

من برا اولین باره میخام درس میکنم میترسم خوب نشه میشه دقیق بگی برام

گفتم عزیزم

البته بین لوبیا و هویج رو بخار پز کن که پختش راحتتر بشه 

بعد پیاز رو خلال کن تفت بده با گوشت چرخ کرده لوبیا و هویج بخار پز شده رو هم یکم با روغن تفت بده که یکم سرخ بشن زرد چوبه و نمک و یکم فلفل سیاه و زعفران دم کرده هم اضافه کن خوب که مواد مخلوط شد بزارشون کنار

برنجم از قبل خیس کن آبکش که کردی اگه خواستی ته دیگ نون بزار یا نه سیب زمینی ...من نون رو کف قابلمه هر دو طرفشو سرخ می کنم که ته دیگم نازک باشه و برنج زیاد بهش نچسبه بعد لایه لایه برنج و موادتو بریز  ...آخر سر یه فنجون آب داغ بریز اطراف مواد در قابلمه رو بزار یکم که بخار توی قابلمه بیشتر شد زیر حرارتو کم کن تا دم بکشه

نزدیک ۴۰ یا ۴۵ دقیقه هم زمان میبره تا کامل دم بکشه