2777
2789
عنوان

سونو ان تی

186 بازدید | 27 پست

بچه هااااا سلام 

خوبین؟خوشین؟؟؟

امروز رفتم سونو ان تی 

قطعی گفت پسره 

ولی با چند نفر که حرف زدم میگن خرید نکن فعلا و این حرفا چون قطعی نیس

پ چرا دکتر چیزی نگفت؟😕😕😕

هم‌دکتر هم‌منشی تبریک گفتن 

گفتن بچت پسره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه حالا چ عجله ای برای خرید 

دوماه دیگه شروع کن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

ان تی که فقط حدس میزنن یه ماهم صبر کن چه زود میخوای خرید کنی 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

به منم با اطمینان تو سونو ان تی گفت دختره 

بعد که خواستم بلند شم دوباره پرسیدم گفت صبر کن دوباره چک کنم و دوباره چک کرد وگفت برو خیالت راحت دختره

تو برگه ی سونو هم جنسیت رو نوشت 

ولی اطرافیان منم اینطوری مثل تو استرس انداختن به جونم 

البته من یه سری خریدا کردم 

هفته دیگه سونو آنومالی دارم 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
نه عزیزم ، خرید کن ، ان شاءالله پسره برا منم دعا کن خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده این ماه 

ان شاءالله خدا بهت یه پسر خوب و صالح و سالم و خوشکل و جذاب و خوش اخلاق بهت بده شما هم برامن دعا کن خدا بهم یه پسر سالم و صالح بده گلم دوتا دخی دارم 

من امروز سونوی اخر رفتم هشت ماهگی هنوز بیشتر خریدا مونده🥴

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
به منم با اطمینان تو سونو ان تی گفت دختره  بعد که خواستم بلند شم دوباره پرسیدم گفت صبر کن دوبا ...

والا منم یه تعداد لباس دخترونه خریده بودم 

رفتم بخشیدمشون 😕✌

حالا استرس کل وجودمو گرفته 

میگم چرا لباسای بچمو دادم ب بقیه

ان شاءالله خدا بهت یه پسر خوب و صالح و سالم و خوشکل و جذاب و خوش اخلاق بهت بده شما هم برامن دعا کن خ ...

ان شاءالله خدا دخترای نازتو‌حفظ کنه ، ان شاءالله خدا بهت یه پسر سالم و صالح بده به زودییی❤

حسبی الله ❤