2777
2789
عنوان

دیگه چیزی ب زایمانم نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 57 پست

پس موقعی که من داشتن میزاییدن تو توهمون ماه باردارشد😁ذخترمن   ۸ ماهشه

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
طبیعیه زایمانت؟  ایشششالا بهترین زایمان و آسون و کم درد و عااالی داشته باشی راااحت بیاد بیرون

نه گلم سزارینی هستم 

الهی آمییین

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت سال پیش چنین روزهایی منم چشم انتظار اومدن فرشته زندگیمون بودم😍😍😍...از ثانیه ثانیه های این لحظات آخر لذت ببر که دیگههههه تکرار نمیشه🥺...الهی که نی نی نازتو بسلامتی بغل بگیری و لپ کوچولوی نرمشو ببوسی😍😘برای همه اونایی که آرزوی مادرشدن دارن دعا کن عزیزم

ان شاءالله خاطره زایمانت بشه قشنگترین خاطره عمرت. الهی آمین. بچتم صحیح و سالم بغلش کنی 💚

ممنونم از دعای خوبتون انشالله شمام ب هر چی که آرزوشو دارین بزودی دست پیدا کنین

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

الهی که نی نی تو بسلامتیو شادی و دل خوش بغل بگیری،برای منم دعا کن زودی باردار بشم تو اقدام هستم و عاشق بچه 👍

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
ممنونم  جیگرمون کبابه براش  ولی ازمون کاری برنمیاد هر وقت باز یادت افتاد دعا کن براش🌹😔 ...

چشم عزیزم حتما 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

نگران نباش چرا استرس داری؟

من دوهفته پیش سزارین شدم هرچقدر سخت بگیری سخت تره

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد