2777
2789
عنوان

میخوام برم تهران دنباله....ک🤕

2906 بازدید | 16 پست

من مشدم شوهرم بیکاره گفتم برم تهران یه جایی برا سرایداری حقوقش ۵ تومن بیشتر از مشهده بنظرتون خوبه یا نه همینجا بریم برا سرایداری خونه مادرشوهرم زندگی میکنم پولیم ندارم ک خونه دیگ برم مجبورم اینکارو بکنم تا پس انداز کنم و بتونم خونه بگیرم با یه بچه کوچیک خیلی اذیتم با خانواده شوهر دارم روانی میشم هیچ پولیم نداریم خیلی اوعضامون خرابه 😭😭😭 خدایا امشب ازت میخوام خودت درست کنی 🙏بچه ها با دل های پاکتون برامون دعا کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران اگه درآمدش بیشتره ، خرجش هم بیشتره ها 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الهی خدا از خزانه لطف و رحمتش بهتون روزی فراوون و پاک و حلال بده عزیزم. 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

تو تهران خیلی بهتره، ولی باید هم زیاد بگردید هم جایی باشه مطمئن باشه، و یه سوئیت جداگانه بهتون بدن و اینکه باید ببینید چه کارهایی ازتون میخان و ببینید از پسش بر میایید یا نه با توجه به داشتن بچه کوچیک، و اینکه بیشتر جاها، معرف مطمئن میخان معمولا، هر جا هستید موفق باشید انشالا 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
پس‌ مشهد پیدا کنم

اره مشهد اینهمه هتل و سوئیت داره نمیتونی کارپیداکنی؟ما چندماه پیش که اومده بودیم زیارت یکی از خدمه‌ها داشت تمیزمیکرد اتاقو باهم صحبت کردیم میگفت حتی غذاشو از هتل میدن میبره برای بچه‌هاش و خودش

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡