سلام بچه ها چه کسانی از بین شما تا حالا از طریق یوتوپین به مسافرت رفته ؟؟؟قابل اعتمادع؟؟خوبه؟؟منظمه؟؟میخوام از این برنامه استفاده کنم اما نمیدونم تا چه حد قابل اعتماد هست ؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما یه تور باهاش رفتیم اصلا جالب نبود اقامتگاهی که بردنمون اصلا اونی نبود که گفتن،کلا بردن یه اقامتگاه دیگه که اصلا خوب نبود ، غذای اونجاهم بی کیفیت چندنفر حالشون بد شد و بالااوردن
یعنی ما اگه خودمون اکیپ نبودیم اصلا خوش نمیگذشت خدماتش ضعیفه
تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
متاسفانه اصلا ما رو به جای دیگه ای بردن که اگر از ابتدا میخواستیم برای جایی که ما رو بردن تور میخریدیم مبلغلش خیلی کمتر بود و و برای یک سفر دو روزه یک روزش رو از فرودگاه تا اقامتگاه از بین بردن چون بیشتر از ۶ساعت سوار ون های قدیمی بودیم تا ساعت ۵ بعد از ظهر تازه ناهار خوردیم در حالیکه پرواز ما قبل از ظهر فرود آمده بود خلاصه اینکه افتضاح افتضاح افتضاح بود تازه آخرش قبول نکردند که به ما ضرر و زیان بدن که تفاوت تور رو بابت تغییر محل و عدم ارائه خدمات تفریحی اعلام شده بدهند .
تور های معروف و قدیمی رو انتخاب کنید گول تبلیغات یوتیوپین و نخورین چون ارائه شون نصف چیزهایی هست که میگن و شوکه خواهید شد و تا آخر سفر خودتون و ملامت میکنید .