2777
2789
عنوان

تعطیلی تاپیک

365 بازدید | 45 پست

انقد بدم میاد یکی ی تاپیک درست حسابی میزنه یکم اطلاعاتمون بالا بره چهار نفر آدم با حرفای بی ربط و بی احترامی ی کاری میکنن تاپیک تعطیل بشه 

یکم ارزش برای همدیگه قائل باشیم اه

خدایا شکرت

کدوم تاپیک؟

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که راجب سنی ها بود 

ندیدم.

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
بعضیا خیلی تعصب دارند نمیشه دعوا میشه

واقعا آدم کلافه میشه اکثر تاپیک های مفید که آدم دوست داره نظر بقیه رو با صلح و آرامش بدونه همش تعطیل میشه 

خدایا شکرت
انقدر بدم میاد هیچ اطلاعی ندارن میان زارت زارت توهین میکنن و فقط خودشون رو خوب و کامل میبینن

من واقعا کاری نداشتم به اینکه چی خوبه چی بد فقط دوست داشتم نظر سنی ها رو بدونم بعد همه میان اظهار نظر میکنن و بعد هم چهارتا دیگه با تعصب بی جا نمیزارن قشنگ حرف بزنن بقیه

خدایا شکرت
من واقعا کاری نداشتم به اینکه چی خوبه چی بد فقط دوست داشتم نظر سنی ها رو بدونم بعد همه میان اظهار نظ ...

عزیزم بعضیا بدون هیچ اطلاعی اظهار نظر میکنن ندیدی چقدر توهین شد به سنی ها ؟؟

میان نظر اشتباه میدن تصورات دیگران رو از سنی ها بهم میریزن ، برای همین گزارش خورد فکر کنم

نازنین هستم از استان فارس 🍓      
اگه همه مثل شما صلح طلب وآروم بودن میشد یه تاپیک مفید باقی بمونه

من واقعا عاشق امام علی و ... هستم دینمو هم خیلی دوست دارم ولی به بقیه دین ها هم احترام میزارم دوست داشتم حداقل خود سنی ها دقیق اطلاعات بدن بهمون که بدونییم نظرشون راجب امام علی و اینکه چرا عذارای ندارن رو بدونم واسم سوال بود بعد سریع تعطیل شد 

خدایا شکرت
عزیزم بعضیا بدون هیچ اطلاعی اظهار نظر میکنن ندیدی چقدر توهین شد به سنی ها ؟؟ میان نظر اشتباه میدن ت ...

من اصلا نرسیدم بخونم. یعنی اومدم داخل تاپیک همونجا نوشت تاپیک تعطیل شد

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!