2777
2789
عنوان

بچه ی زن عموم سقط شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 24 پست
تا کسی براش اتفاق نیفته درک نمیکنه. منم دو تا بچه سقط کردم تو دو ماهگی اون موقع خیلی گریه کردم و بی ...

من عقدم رابطه سطحی دارم همش میترسم نکنه حامله شم. ولی  سقط میکنم اگه حامله هم بشم   بنظرتون بچه یکی دو ماهه پرده رو از بین میبره موقع سقط؟؟؟ 

در حسرت تپل شدن🥺
نیست عزیزم برا من ۷ هفته و سه روز داشت اما تو سونوی واژینال دست کوچولوش رو دیدم سرش سینشو شبیه آدم ب ...

امضات چی میگه بلخره مامان شدی یا نه. ؟؟؟ 

واقعا سونو واژی نال دیدیدش؟؟؟ 🥺🥺🥺

در حسرت تپل شدن🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقدم رابطه سطحی دارم همش میترسم نکنه حامله شم. ولی  سقط میکنم اگه حامله هم بشم   ب ...

دوماهه شاید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
امضات چی میگه بلخره مامان شدی یا نه. ؟؟؟  واقعا سونو واژی نال دیدیدش؟؟؟ 🥺🥺🥺

سقط شد قشنگم 

اره بند نافشم دیدم خاله 😭😍 بمیرم براش قلبش واستاد عکسش رو خونه دارم 😔

سقط شد قشنگم  اره بند نافشم دیدم خاله 😭😍 بمیرم براش قلبش واستاد عکسش رو خونه دارم 😔

ان شاء الله خدا بهت بچه بده مامان بشی. عزیزم 

الان چرا دوباره اقدام نمیکنی. ؟؟؟ 🥺🥺🥺

در حسرت تپل شدن🥺
ان شاء الله خدا بهت بچه بده مامان بشی. عزیزم  الان چرا دوباره اقدام نمیکنی. ؟؟؟ 🥺🥺🥺

اقدامم نازم پنج ماه پیش سقط کردم 

چهل روز بعد اقدام کردم هرچند دکتر گف سه ماه بمون 

اما طاقت نداشتم 

انشاالله قسمت بشه خدا بخواد دوباره باردار شم 

باردار شدن خیلی سخته حتی اگ مشکلی نباشه

نمی‌دونم برم اون دنیا بچمو میبینم یا نه 💔

اقدامم نازم پنج ماه پیش سقط کردم  چهل روز بعد اقدام کردم هرچند دکتر گف سه ماه بمون  اما ...

خودت ناراحت نکن من بخدا خواهرم 4 سقط  داشت   همینجور دو ماهه میشدن میوفتادن الان پنجمین شکمشه  کلی تحت درمان این خداروشکر تازه 5 ماهه ان شاء الله بمونه براش خواهر منم بدجور بی قراری میکرد  اونم اصلا جلو گیری نمیکرد   

در حسرت تپل شدن🥺
خودت ناراحت نکن من بخدا خواهرم 4 سقط  داشت   همینجور دو ماهه میشدن میوفتادن الان پنجم ...

خدا حفظش کنه براش نی نیشو عزیزم 

چیزی استفاده کرد دوباره تونس باردار شه؟ من پنج ماهه سقط کردم ینی سه ماه ایناست ک اقدامم هیچی ب هیچی 

خدا حفظش کنه براش نی نیشو عزیزم  چیزی استفاده کرد دوباره تونس باردار شه؟ من پنج ماهه سقط کردم ...

من اسم آمپولش نمیدونم  ولی از این آمپولایی که دهانه رحم میبنده   کلا ماهی یکبار میزنه. و تا 6 ماهگی باید بزنه و استراحت مطلق داشته باشه  دهانه رحمش بسته میشه و مانع سقط میشه   تحت دکتر هستش زاهدان 

در حسرت تپل شدن🥺