2777
2789

مثلا گاهی اوقات شخص حرف منفی یا بدی هم نمیزنه اما وجودش بی دلیل انرژی منفی داره من خیلی حس میکنم این چیزارو.شماهم براون پیش اومده؟به نظرتون دلیلش چیه؟آیا بعدش بهتون ثابت شده طرف واقعا بد بوده یا برعکسش ثابت شده؟

و اینکه تاحالا تونستید به این حسا غلبه کنید؟

مثلا من امشب شخصی رو دیدم که ازش به شدت انرژی منفی گرفتم الانم واقعا کلافه شدم نمیدونم چطور این انرژی رو تخلیه کنم!!!

آره 

اینجور آدما قلبشون سیاهه

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر از حالت صورت و نگاه طرف حس بد میگیرم 

مثلا اگه لبخند تمسخر آمیز بزنه 

یا بد نگاه کنه

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

بله برام بارها پیش اومده و عکسش هم هست یعنی بی دلیل از افرادی انرژی مثبت گرفتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

we اینجور ادما حسودن بیشتر زنداداش من دقیقا همینه میبینمش بی هیچ حرفی امرژی منفی میگیرم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
به درون خودت رجوع کن

منظورت چیه؟اتفاقا خودمم هی درونم دنبال دلیل میگردم به چیزی نمیرسم که چرا ازون اشخاص انرژی منفی میگیرم و حتی قابل ذکره که چندتا ازین افراد بودن که بعدا دورادور شنیدم ک ذات بدشون روب ه کسی نشون دادن(ینی در حق من بدی نکردن اما شنیدم ک بدذات بودن و ثابت شده بهم الکی نبوده اون انرژی منفی ها)

انژی منفی گرفتم از کسی که کلا حرفای منفی میزد، ولی نشده هیچی نگه انرژی منفی بگیرم، ولی برام‌ پیش اومده یه آدمی بدون اینکه حرفی بزنه بهم انرژی مثبت میده، انگار یه انرژی خوب دارن آدم و جذب میکنن

من معمولا توی اولین دیدار از افراد یه حسی میگیرم که بعدا متوجه میشم همون اولین لحظه درست ترین حسو نسبت بهش داشتم

ولی همیشه خودمو گول میزنم نه اشتباه میکنی و مگه میشه یکیو شناخت و شاید اعصاب خودم خرد بوده و هزار چیز دیگه بعد اعتماد میکنم و بعد صد سال و کلی اسیب میفهمم که خودم خودمو گول میزنم

چی بگم والا