2777
2789

سلام دخترا.. 

من همیشه خواننده خاموش بودم و دلم نمیخواسته تاپیک و اینا بزنم.. 

در کل دختر ( زن) تو داری هستم.. امروز ی اتفاقی افتاد.. من مامانم رو دیالیز میبرم.. هفته دوبار.. هر از گاهی شده ک بخاطر مشغله و اینا نتونستم باهاش برم.. پرستارهای جدید اضافه شدن ک من نمیشناسمشون... یکی از این پرستارهتکا یمدته رفتاراش تغییر کرده، همش دور و بر ما میپلکه و همش زوم کرده رو من از دور و نزدیک.. من متاهلم.. و ایشونم حلقه داره دستش و صد در صد متاهله.. اون روز شیفت این آقا بودن ک مامانم رو ببنده، کارشون رو انجام دادن منو مامان تشکر کردیم رفتن.. ی چنباری اومد فشارشو چک کرد و اینا.. وقتی تموم شدیم مامانم داشت وسایلاشو جمع میکرد منم کیفشو آوردم یهو پرستاره یواش بهم گف چشمای خوشگلی داری! و رد شد و رف

من نشنید گرفتم گفتم شاید با من نبود.. ولی حرفش رو مخم بود.. تا امروز عصر... بازم برگشت گف میشه اینو داشته باشی ی کاغذ بود تو دستش گذاشت رو میز ولی من محل نزاشتم زود برداشت کاغذو.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا گفتم بهشون.. گفتم حلقتون نشون از متاهل بودنتونه و  تعهد چیزه خوبیه بنظرم..  سرشو انداخت پایین.. حالا نمیدونم فهمید چی میگم یا ن.. چون پیش مامانم هستم نمیتونم زیاد باهاش حرف بزنم 

خب یه تیکه کوچیک انداخته بهت چشات خوشگله کار خیلی فجیع انجام نداده که همه میگن به شوهرت بگو به رئیس بیمارستان بگو

به دکتره فقط بگو من متاهلم لطفا مزاحم من نشید

اونم آدم هست خب میفهمه راهشو میکشه میره

دیگه قضیه رو انقد جنایی نکنید دیگه

خب یه تیکه کوچیک انداخته بهت چشات خوشگله کار خیلی فجیع انجام نداده که همه میگن به شوهرت بگو به رئیس ...

آره منم نظرم همینه... جوونه.. نمیدونم چ فکری کرده با این کارش.. منم نه وضع پوششم ن ظاهرم خدایی خوشگل نیس آنچنان.. نمیخام از کار بیکار شه یا نسبت بخودم نظراشون عوض شه