2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه همچین مشکلی دارم که با فیلر و ژل هم درست نشد برای شما چرا کج شده خوب مراقبت نکردی یا مشکل از ...

اره دماغم خیلی ب اینور اونور خورد. مثلا چندبار پای بچم خورد بهش. واسه همین کج شد

اره دماغم خیلی ب اینور اونور خورد. مثلا چندبار پای بچم خورد بهش. واسه همین کج شد

برای من اصلا ضربه نخورد کاملا رعایت کردم اما دو سه باری شوهرم باهام لج کرد بحث شد داد زدم دقیقا همون روزای اول بعد عمل

حس می کنم یا بخاطر اونه یا دکترم کارش بد بود

شما میخوای چیکار کنی با این عیب؟ اطرافیان به روت آوردن؟

من مسافرت بودم عیدو بچه جاریم روزی ده بار میگفت دماغشو نگاه چرا اینورش کجه چرا فلانه تو دوباره عمل کنی شااید خوب بشه خیلی دلم شکست

برای من اصلا ضربه نخورد کاملا رعایت کردم اما دو سه باری شوهرم باهام لج کرد بحث شد داد زدم دقیقا همون ...

ن من اطرافیانم خداییش ب روم نیاوردن

آها راستی ی بارم تو ۳ماهگی توردم ب شیشه محکممم

ن بابا با دادزدن ک کج نمیشه

هیچی دیگ دکتر گف زیر ۱ سال نمیتونم بینیتو باز کنم. ۱سال بشه بیا ترمیم کن. دکترم گف مجانی فقط ۳تومن بیمارستانو باید بدی. نمیدونم باز پیش همین دکتر برم یا جای دیگ... جای دیگ برم باید باز ۲۰تومن هزینه کنم

افسرده شدم اصلا

ن من اطرافیانم خداییش ب روم نیاوردن آها راستی ی بارم تو ۳ماهگی توردم ب شیشه محکممم ن بابا با دادزد ...

خوشبحالت چقدر دکترت با وجدانه برا من ۳تومن میخواست با کله می رفتم دکترم اصلا گردن نگرفت کلا گفت هیچی نمی بینم اشکمو درآورد با گریه منو فرستاد خونه الان دکترای ۱۵تومنی هم ۲۰ میلیون میگیرن🥲 اگه پول عمل دوباره نداری حتما برو ترمیم

خوشبحالت چقدر دکترت با وجدانه برا من ۳تومن میخواست با کله می رفتم دکترم اصلا گردن نگرفت کلا گفت هیچی ...

ن پول نمیگیره

ولی دل و دماغ ندارم حوصله عمل مجدد ندارم بخدا

حوصله چسب و آتل و استرس و اتاق عمل و غذای میکس شده و طاق باز خابیدن و.....

ن پول نمیگیره ولی دل و دماغ ندارم حوصله عمل مجدد ندارم بخدا حوصله چسب و آتل و استرس و اتاق عمل و غ ...

من حوصلشو دارم این بلاگرا رو می بینم عمل کردن دلم میخواد دوباره عمل کنم بخدا ولی مشکلم هزینست چون دکترم خودشو کشید کنار

سختیش همون یکماهه بعدش دیگه مشکلی نیست عوضش دماغت درست میشه

من حوصلشو دارم این بلاگرا رو می بینم عمل کردن دلم میخواد دوباره عمل کنم بخدا ولی مشکلم هزینست چون دک ...

اخه فک نکنم درست شه. با خودم میگم اون دکتر بار اول نتونست خوب در بیاره.بار دوم میتونه؟

نظرت چیه؟ میتونه ینی؟؟

گفت ایندفه بیهوشی کامل نمیشی. عملتم ۲۰ دیقه طول میکشه