2777
2789

تلوزیون های شما هم پارازیت داره؟

بخدا خستم از این شهر ، آخه این چه وضعشه،،، رو شبکه های داخلی هم پارازیت میندازن

نه شب سال تحویل، نه جام جهانی،، نه هیچ مسابقه زنده ورزشی، تلوزیون نداریم،،.، نه الان که شب احیاس مدام پارازیت میندازن. ما اینجا تو این شهر حق دیدن تلوزیون هم نداریم

اینترنت هم ضعیفه نمیشه تلوبیون وصل کرد.

بخدا من اصلا تلوزیون نمی بینم،،، یه امشب میخواستم با تلوزیون احیا بگیرم از ۹ قطع شده

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بوشهریم تلوزیون نمیبینم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا ساعت ۹ تا ۱۰ شب قطع میشد ولی الان همیشه درسته

برا ما شب شب سال تحویل که قطع شد، فردلی سال تحویل تا امشب اوکی بود. دوباره امشب قطع شد. هر وقت تلوزیون مسابقه زنده فوتبال خارجی میده قطع میشه ، میگن چون ایران غیرقانونی پخش میکنه ، کشورای عربی پارازیت میندازن 😑😑😑

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
شب نشین یه مدت تعطیل بود دوباره راه اندازی شده 

شاید بخاطر کرونا 

ما خیابون برق مینشستیم شوهرم الان عسلویه کار میکنه میگه وقتی تابلو خیابون برق میبینم بغض میکنم

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀